2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسته بندیش کردم در اسرع وقت میرسه خدمتتون منتهی این برا ته انباره حالا مدلای دیگه ام هستن پسند نکردی از اونا می‌فرستیم خلاصه

لوس و تینیجرو اتیش پاره 💅🏻 🎀 

2805

بااین صفات فقط شوهرم رومیشناسم( اخلاق ضمانت نمیشود🤭🤭) میخوای آدرس بده کادومیکنم برات پست میکنم😃😃

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند

اِ وا ننه ...دارن می برنتم

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

حالواحوالتون خوبه،یه جوری میگین شوهر انگار فرشته نجات و کلید تمامی مشکلات وکمبودهای زندگیه،هرچیزی به موقش اتفاق میوفته ،به زور مگه میشه یکاری،بعدش چه زن چه مرد،به قول یه بزرگی،وقتی ازدواج کنی یه مشکل حل میشه ،هزارتا مشکل دیگه رگباری پشت سرش اتفاق میوفته،

مطمعنن،پسرا زن میگیرن،دخترا شوهرمیکنن ،بنای زندگی ساخته میشه ،حالا یه درصدی به خاطر رسیدن به بلوغ جنسی عجلشون بیشتره برا ازدواج،اما اصل اینه که به بلوغ فکری هم برسن،اونوقت به جای عجول بودن بافکروتمرکزبهتری درمورد زندگی وازدواج پیش میرن،باتشکر از عزیزان جان