2777
2789

نتیجه چی بوده؟

دور چشم هم می شه زد؟ بعضیا میگن واسه دور چشم خوبه بعضیا میگن بدتر چروک میکنه

من خودم نزدیک یک ماهه همراه نشاسته میزنم پوستم رو  شفاف و تمیز میکنه ولی نمی‌دونم دور چشم هم بزنم یا نه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من زدمآره واقعا عالیه اگه میخندی یا صورتتو تکون میدی موقعی ک ماسک داری کلا نزن

دور چشم هم زدی؟ چه تاثیری دیدی؟ چند وقت یک بار میزدی؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور چشم هم زدی؟ چه تاثیری دیدی؟ چند وقت یک بار میزدی؟

شاید ماهی یبار خیلی پایبند نبودم ولی تاثیرش رو دیدم 

دور چشم هم زدم ولی صورتمو تکون ندادم اگه میدونی حتی ی لحظه تکون میدی صورتتو نزن به زیر چشمت چروک میشه 

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.

شاید ماهی یبار خیلی پایبند نبودم ولی تاثیرش رو دیدم دور چشم هم زدم ولی صورتمو تکون ندادم اگه میدونی ...

برای پوست خشک خوبه یا چرب؟ 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
شاید ماهی یبار خیلی پایبند نبودم ولی تاثیرش رو دیدم دور چشم هم زدم ولی صورتمو تکون ندادم اگه میدونی ...

شما هم با نشاسته میزدی؟ دستمال کاغذی هم میذاشنین؟

شما هم با نشاسته میزدی؟ دستمال کاغذی هم میذاشنین؟

نه من قرص ماسک میخریدم قرص ماسک میزدم سرش 

نشاسته نمیزدم،خود سفیده خالی

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.