2777
2789
عنوان

شیر خشک و یبوست

41 بازدید | 8 پست

مامانا شیر خشک نان دادم بعد یه مدت یبوست پیدا کرد بعدش گیگوز دادم اونم یبوست داره الان میخوام آپتامیل بدم ب نظرتون هی عوض میکنم برای بچه مشکل پیش نمیاد؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه مو نان ۱ میدادم خواستم عوض کنم اپتامیل بدم ، دکتر اجازه نداد گفت دستگاه گوارش بچه مریض میشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

عزیزم زیاد عوض نکن

شیر خشک کلا یبوست میاره

دوتا راه حل داری یکی اینکه پیمانه های شیر خشک رو سرخالی بریزی تا مشکل یبوست حل بشه

دوم اینکه شیرخشت یا ترنجبین بدی کوچولوت بخوره

من چون بچم شیرخشک میخوره تجربشو دارم عزیزم

ترنجبین یا شیرخشت بده ببین چجوری شکمش روان میشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اخه یه روز رون بشه دو روز رون بشه بعدش جی

یکم شیر خشک رو سرخالی درست کن

البته ن زیاد ک مانع رشد بچه بشه

مثلا اگه ۶۰ تا آب میریزی و ۲ تا پیمانه شیرخشک

بکن ۷۰ تا آب و ۲ تا پیمانه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اخه یه روز رون بشه دو روز رون بشه بعدش جی

ببلاک کامفورت بگیر ضد یبوسته

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷