2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
آره دیگه مهم نیست همینکه معدل خوب داشته باشی کافیه ،بعدم حسابداری رشته ایه که نمیتوتی با جزوه پاسش ک ...

درسته معدل کل ام ۱۸.۵ بود ولی خب به دلایل دیگه ای پشت موندم

ولی این دلیل نمیشه کسی برتر از بقیه باشه همه رشته ها قابل احترام هستن مهم تلاش و کوشش و علاقه به اون رشته اس همین 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مدرک آزاد یا دولتی مهم نیس مهارت مهمه که خود آدم باید یاد بگیره و درس بخونه دانشگاهم مثل مدرسه ...

اینو کسی متوجه میشه که خودش حسابداری خونده ،حالا هی توضیح بده به زور میخوان بگن ما اشتباه میکنیم

تا حالا ندیدی نفرین چیه حق داری

ما کسی بالاتر از اینا داریم( خدا) خودش شاهده کی توهینو شروع کرد نفرینش بی خوده وقتی خودش مقصره

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
شما خانوادتن عزیزم عرضه ندارین وگرنه کار پیدا میکرد احمقم فعلا تویی اثبات شد برامون😂

داره خودتو جر میدی که ثابت کنی حسابداری رشته خوبیه؟ پاره شدی ولی تهش حسابداری یه رشته پایینه که حتی کارمندم حساب نمیککنننششششش  

اول خدا جواب اونایی که اول توهین کردنا میده حالا ببین فردا چه بللایی سرت میاد به خاطر شکستن قلبه من

اوخی به روحیه لطیفت برخورد 

ریدم تو خودت و قلبت 😂

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
ما کسی بالاتر از اینا داریم( خدا) خودش شاهده کی توهینو شروع کرد نفرینش بی خوده وقتی خودش مقصره

اون خان الزهرا خونده شغل پیدا نکرده تو که دارقوز ابادی نمیدونم کجایی اومدی داری گوه میخورییییی؟

اینقدر که تو ریدی به استارتر هنوز از رو نرفته😄بدبخت قهوه ای شد از دست تو

نرود  میخ آهنین در سنگ عزیزم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
حسابداری رو منم میتونستم بزنم مدیریت بازرگانیم میتونستم بزنم منتها اصلا نگاهم بهشون نکردم من فقط هدف ...

شما می‌زدی هم هیچی نمیشدی چون حسود و‌تنگ نظری دیدت رو وسع بده انقدم حسرت نخور

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
2810