2777
2789

پول اولیه رو برای وام رو بعد اتمام کل اقسلط برداشت میشع ؟

شنیدم بعد پرداخت یک سوم وام میشه برداشت کرد 

بانک مهر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آجی استرس دارم میشه نظرتون بگی من یه خواستگار دارم خیلی دودلم نمی‌دونم چکار کنم پسره رو هم خوب ندیدم ...

سلام عزیزم 

استرس نداشته باش 

اونا میان و حرف میزنن و شما فکر میکنید و چند وقت بعد اگه راضی بودی جلسه علی بیشتر تو مکان عمومی یا گوشی یا تو خونه میزارید و بازم حرف میزنید و زیر نظر بگیرید کارهاش رو

تو جواب دادن عجله نکن

فقط دیدی کلن خوشا نیومد همون اول نه بکو 

ولی برای جواب مثبت زمان بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم آجی من اولین خواستگاری که میاد خونهمیترسم اگه جوابم منفی باشه نکن شما که منفی بودی چرا گفتی بیا ...

نه خب ندیده نشناخته چزور جواب بدی 

هیچ بدی ندارع 

کلی آدم میاد و می‌ره 

و یکی قبول میشه 

نه خب ندیده نشناخته چزور جواب بدی هیچ بدی ندارع کلی آدم میاد و می‌ره و یکی قبول میشه

مرسی عزیزم😘🪻

بخدا همش ترس اینو دارم اگه بگم نه برام بد نشه

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بله و هنوزم بنظرم بی ابروییه که چی؟

😂😂😂😂😂

پس هر کس تو قبر خودش میزارن 

قضاوت نکنید وووو چی شد