2777
2789
عنوان

ویروس جدید

141 بازدید | 30 پست

سرفه اسهال بدن درد تب سوزش سینه آبریزش؟الان دوهفته هست خوب نمیشم البته بچه هام فقط سرفه ابریزش دارن آموکسی ۶۲۵دخوردم دخترم یه بار آمو کسی ۳۱۲ فکر کنم خورد خوب نشد سرفه اش حالا دوباره دکتر  دارو داده پسرمم فقط گفت شربت خلط آور  بیچاره  شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم یه عفونتی تو بدنمه که دارم میمیرم دیگه

یک ماهه من همینجوری مریضم ولی ایندفعه خیلی بیشتر 

هرچی آموکسی و شربت خلط آور میخورم انگار نه انگار 

از درس و زندگی انداخته منو😭😭😭

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

الان نزدیک ۵۰ روزه بچه من همش سرفه سرفه دیگه دکتر گفت اگه تا چهارشنبه خوب نشد بستری میکنم هر هفت روز ...

بهش دمنوش  میدی 

پونه ، اویشن ، کندر ، سیب بپز بده  سرخ کردنی و فست فود نخوره یه مدت

الان نزدیک ۵۰ روزه بچه من همش سرفه سرفه دیگه دکتر گفت اگه تا چهارشنبه خوب نشد بستری میکنم هر هفت روز ...

من باز اصلا سرفه ندارم فقط گاهی تب میکنم گلوم پر عفونته انقدر زیاده که ورم کرده گلوم 

دکتر گفت اگه خوب نشدی باید بری بستری شی😭😭😭😭

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

وای دقیقا منم ی هفتس سرما خوردم شدید یه هفته از مدرسه و امتحانات و برنامه کنکورم عقب افتادم با اینک امپول زدم اویشن خوردم همراه با قرص سرماخوردگی ولی هی بدتر میشه حالم💔

اینم ۱۵ بیشتر با آبریزش شروع شد اولش ویروس دلپیچه اسهال گرفت بعد اینو  سینه اش بد صدا میده

2810