2777
2789
عنوان

میگرن

65 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها میگرن خیلی شدید دارم خیلی دکترا رفتم و دارو داده ولی فایده نداره واقعا وقتی میگیره همه دنیا جلو چشمم سیاه میاد هر روز سردرد دارم 

کسی میگرن داشته که درمان کنه؟

منم هستم.

من تا میبینم داره شروع میشه، همون اول گوشیو میذارم کنار، یه چیز نمکی یا شیرین میخورم، استراحتمو بیشتر میکنم یا دوش آب داغ میگیرم. با یه استامینوفن معمولا خوب میشم‌ ولی اگه نیم ساعت این کارها رو عقب بندازم، بعدش جوری میشم که هر لحظه هزار بار آرزوی مرگ میکنم. باید برم بیمارستان، بهم مورفین بزنن تا شاید خوب شم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
منم هستم.من تا میبینم داره شروع میشه، همون اول گوشیو میذارم کنار، یه چیز نمکی یا شیرین میخورم، استرا ...

دکتر بهم گفته مسکن نخور چون کافئین داره و باعث میشه میگرنت بدتر بشه من کنکور هم دارم تا میام تو خط درس بخونم و یه جا زوم بشه حالم بد میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم درمان نداره متاسفانه فقط باید سعی کنید مراقب باشید دچار نشین خستگی بیش از حد کار کردن خارج از حد توان خوردن مواد غذایی که باعث تشدید میگرن میشن مثل اجیل تخمه پنیر خالی …

اما اگر درگیر شدین حتما توی یک اتاق تاریک و اروم برین بدور از سر و صدا و نور موبایل استراحت کنین 

قرص میگرکسترا هم برای میگرن خیلی عالیه ولی اونقدری استفاده نکنید که دیگه به اونم جواب نده 

و اینکه مطمعن بشید که سردردتون سینوزیت نیست و حتما میگرن باشه چون معمولا تشخیصشون از هم خیلی سخته و باعث میشه مسکن اشتباه بخورین

سلام عزیزم درمان نداره متاسفانه فقط باید سعی کنید مراقب باشید دچار نشین خستگی بیش از حد کار کردن خار ...

من امسال کنکور دارم تا میام دو خط درس بخونم حالم بد میشه نه میگرنه چون ارثیه و خانواده پدریم همشون میگرن دارن 

من امسال کنکور دارم تا میام دو خط درس بخونم حالم بد میشه نه میگرنه چون ارثیه و خانواده پدریم همشون م ...

چشماتم حتما معاینه کن‌ شاید برای مطالعه نیاز به عینک دارین یا اگه عینک میزنینمره چشمت تغیر کرده من خودم سردرد های شدید داشتم ولی نه مثل میگرن دو سه روزه من وقتی سردرد دارم یک تا دوماه مداوم درد دارم 

اگر ساکن تهران هستی کلینیک سردرد بیمارستان سینا خانم دکتر togha هم ناچار بودی برو 

دکتر بهم گفته مسکن نخور چون کافئین داره و باعث میشه میگرنت بدتر بشه من کنکور هم دارم تا میام تو خط د ...

ای بابا توی این سن که باید دائم کتاب بخونی خیلی سخته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟