2777
2789
عنوان

حاجی دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست

اون چن سالشه ؟

با کسی رفته تو رابطه‌؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قسمت باشه خودش برمیگرده عزیزم یعنی بعدش هیچ تلاشی نکرد بهت برگرده؟؟

نه انگار من بهش پیام دادم میخوام یه چیزی بگم فقط نه بپرس چرا نه چیزی بگو بعدشم گفتم میخوام تموم کنیم اونم کلا تو زندگیش بهش حس اضافی بودنو القا شده بود فک کنم برای همون نخواست ادامه بده الهی بمیرم برای خیلی بد زدم بهش 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 
نه فک نکنم شایدم رفته باشه ۲۴

ناموسا فک کنم گند زدی 🗿💔

خب چرا ولش کردی ؟ دلایلت چی بود ؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
ناموسا فک کنم گند زدی 🗿💔خب چرا ولش کردی ؟ دلایلت چی بود ؟

اره بابا ر.. 

ببین خیلی ادم خوبی بود بشدت همایتگر وفادار قابل اعتماد از اینا که تو هر شرایطی بهت توجه میکنه نمیزاره حس کنی اضافه ای همه جوره اوکی بود ولی یه چیزایی رو مخم رفت من میدونستم تو زندگی زیاد مشکل داره ولی خودمم بیشتر از اون اتفاقای بد تو زندگی داشتم مدام در حال دلداری دادن بهش بودم کلا ناله بود یه جایی دیگه مخم نکشید بهش پی ام دادم که میخوام تموم کنیم و تمومم شد ببین چقدرررررررر هروز زنگ میزد حال بد گریه یه بار رفته بود پشت بوم میخواست خودشو پرت کنه بهم زنگ زد باور کن ۴ ساعت داشتم با زار باهاش حرف میزدم که نکن از یه جایی دیگه ولش کردم بعدشم مخم نکشید کات کردم 

اره بابا ر.. ببین خیلی ادم خوبی بود بشدت همایتگر وفادار قابل اعتماد از اینا که تو هر شرایطی بهت توجه ...

🗿💔 پس عاشقت بوده 

هر طور شده برش گردون 

ببین چقدرررررررر هروز زنگ میزد حال بد گریه یه بار رفته بود پشت بوم میخواست خودشو پرت کنه بهم زنگ زد باور کن ۴ ساعت داشتم با زار باهاش حرف میزدم که نکن

اینا رو داخل رابطه انجام میداد یا وقتی گفتی میخوام کات کنم ؟؟

ببین چقدرررررررر هروز زنگ میزد حال بد گریه یه بار رفته بود پشت بوم میخواست خودشو پرت کنه بهم زنگ زد ...

اره 

اره

پس فک کنم جداییتون به صلاحت بوده ... یجورایی ثبات روانی نداشته