2777
2789
عنوان

کنکوریا و پشت کنکوریا بیاین

70 بازدید | 15 پست

بچه ها شمام مثل من سردرگم هستید فکر میکنید خیلی عقبید من فکر میکنم چون موندم پشت هیچی نمیشم یه آدم بیخودم روم نمیشه تو چشم خونوادم نگا کنم هر لحظه دلم میخاد برم بلایی سر خودم بیارم همش انگیزم بیشتر میشه برای این کار از استرس دارم میمیرم از نگرانی از سردرگمی از اینکه دلم میخاد یکی درکم کنه نمیتونم بگم من واقعا سردرگمم واقعا گیجم از همه چیز حالم بهم میخوره اصلا یه حسی دارم مثلا میخونم میگم تهش چی تو هیچی نمیشی تهش خودکشی کن خلاص کن خودتو هیچ امیدی ندارم

با کنکور قرار نیست تو زندگی کسی گند زده باشه یا زندگی خوشبخت بشه

اینا همش چرت و پرته یه نگاه به طارافت بنداز طرف لیسانس یه رشته ای داره توی یه رشته ی دیگس اصلا کارش و موفق حتی بدون درس خوندن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کنکور قرار نیست تو زندگی کسی گند زده باشه یا زندگی خوشبخت بشهاینا همش چرت و پرته یه نگاه به طاراف ...

من نمی‌دونم چی میخام اززندگی سردرگمممممم کامل

من نمی‌دونم چی میخام اززندگی سردرگمممممم کامل

خو طبیعیه هنوز زیر ۱۸ سالی همه همینطورن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
من ۱۸پشت کنکورم

خو بستگی به شخصم داره خیلیا میرن یه رشته رو تا لیسانس میخونن بعد میفهمن علاقه نداشتن ربطی نددره

میشناسمش من خیلی بدتر از اونم و تا امیدم از همه ویز

ببین تو تلاشتو بکن قشنگم ک بعد حسرت اینو نخوری ک واسه هدفت کوچیک ترین تلاشی نکردی.. از همین الان شروع کن.. موفق باشی 🤍

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خو بستگی به شخصم داره خیلیا میرن یه رشته رو تا لیسانس میخونن بعد میفهمن علاقه نداشتن ربطی نددره

من اصلا نمی‌دونم دارم چی میخام یه آدم احمقم که هیچ پیشرفتی نداشتم این داره اذیتم میکنه

من اصلا نمی‌دونم دارم چی میخام یه آدم احمقم که هیچ پیشرفتی نداشتم این داره اذیتم میکنه

اذیت شدن نداره عزیزم سخت نگیر