2777
2789
عنوان

کسایی ک از احکام غسل سر درمیارید

219 بازدید | 4 پست

اول بگم ک من وسواس دارم ب غسل و وضو و نماز ینی همش فکر میکنم کثیفم 😕 واسه همین چندبار غسل میکنم یا وضو میگیریم یا نمازمیخونم تا مطمئن شم درسته   این به کنار 

من حدود اسفند پارسال چندماه بعدزایمان  امپول جلوگیری  زدم 

پریود نشدم تا الان .. اما چندوقته حدود یکماه  که هر چندروز یبار دچار لکه بینی  خیلی کم یا خون آبه میشم (معذرت میخوام اگه چندشتون شد 🙏)

حالا چله زیارت عاشورا دارم چندروزه میخونم  میشه بدون غسل خوند؟ یا واجبه ک غسل کنم قبل خوندنش   و اینکه سجده اش واجبه؟  میشه بدون غسل سجده کرد ؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

س عزیز..وقتی لکه بینی هات قلیله هست نیازی ب غسل نیس تا وقتی کامل پاک بشی..

برای زیارت عاشورا هم فکر نمیکنم ناپاکی مانعی باشه...دیدم خانماکه پریود میشن سجدشو انجام نمیدن ولی فکر نکنم انجام هم بدی ایرادی داشته باشه فقط با مهر تربت امام حسین ع  انجام نده

س عزیز..وقتی لکه بینی هات قلیله هست نیازی ب غسل نیس تا وقتی کامل پاک بشی..برای زیارت عاشورا هم فکر ن ...

اها مرسی عزیزدلم ❤

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم من شرايط شما رو درك ميكنم چون با مادرى شبيه به مادر شما دارم زندگى ميكنم

مهم نيست كه خانواده شما در چه شرايط و موقعيتى هستن مهم اينكه شما به هر دليلى نمى تونيد روى كمك شون حساب كنيد

شما نياز داريد يك نفر مدتى شما رو حمايت كنه تا بتونيد به شرايط تون مسلط بشيد ميدونم كه ميتونيد شما سخت تر از اينها رو پشت سر گذاشتيد

فقط به يك سوئيت احتياج داريد كه بتونيد اونجا مستقر بشيد با پولى كه به عنوان مهريه و نفقه بهتون تعلق ميگيره ميتونيد يك مدتى سر كنيد تا ان شاءالله شاهزاده هاتون يكم بزرگ بشن 

لطفا حتما نمازتون رو بخونيد هر پنج نوبت و فقط يك مرتبه اصلا اشتباه خوندين بالاتر از اينكه نيست اما گناه نكرديد ترك نماز گناه كبيره هست 

شما مادر خوبى هستيد براى تربيت فرزندان تون به محيط آروم احتياج دارين لطفا با افراد خير صحبت كنيد و شرايط تون رو بگيد و از خدا بخوان كمك تون ميكنن