2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیگن که

آره یه بازه زمانی بنام کمون دارن . بعد مشکل اینه بدنشون در برابر بیماری مقاومت ندارن باید مراقب باشم بیماری نگیرن ، اگر بگیرن سیستم ایمنی بدنشون توان مقابله نداره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نابود 

بعد ایدز دیگه زندگی نرمالی نداری رابطه تعطیل بچه دار شدن تعطیل حتی وقتی کار میکنی یا آشپزی میکنی برای بقیه باید مراقب باشی دستو بالت زخمی نشه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه کسی بود وقتی فوت کرد به صورت ناخواسته چند نفری فهمیدند طرف ایدز داشته ولی به هیچ کس نگفته 

اینقدر آدم خوبی بود اینقدر موجه به نظر می‌رسید ولی در نهان 

گفتند تو کشور خارجی گرفته 

چرا اخه😐اینجوری بقیه مریض میشن

خب اگه کسی در معرض خطر بوده باید تست بده 

همینجوری که منتقل نمیشه با یکی از راه‌های زیر منتقل میشه

انتقال خون

رابطه جنسی محافظت نشده

مادر به جنین حین زایمان

وسایل تزریق مشترک بین معتادا

استفاده از تیغ و سرنگ که به هر طریقی آلوده شده باشه با استفاده مجددش

خون و فرآورده های خونی آلوده بریزه روی زخم باز یا مخاط بینی و دهان و چشم

اینا یادمه