2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 18 پست

اگه اینطوری میگی که باشه من نمی‌پسندم چون اهل تحقیر دیگرانه ،تو شاید الان خیلی متوجه نشی ولی مدت زیادی که بگذره تبدیل میشی به یه آدم توسری خور خودمم بین و بی اعتماد بنفس

پس هرچه زودتر باهاش صحبت کن و بگو که خوشت نمیاد بااین لحن و ادبیات باهات صحبت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زشت نیستم خیلی معمولیم و ایراد خاصی تو صورت واندامم ندارم خودشم بی ایراد نیست من هیچکس رو مسخره ن ...

یا حتما ازش خیلی سر هستی داره این جور زیر پوستی می کوبونتت که به خیال خودش بادت خالی شه یا این که کلا آدم تمسخرگر و بی چاک دهنی هست .

به هر حال چون همسرت نیست لزومی نداره سعی کنی تغییرش بدی با خاک یکسانش کن و کات کن 

چون کسی که واقعا واقعا آدم رو دوست داشته باشه همون عیب ها رو هم حسن و جمال می بینه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن