2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین

237 بازدید | 18 پست

من قدم بلنده پارتنرم تا حالا دوسه بار به شوخی بهم گفته زرافه من چیزی نگفتم و خندیدم 

و همیشه تو صحبتاش یه جوری غیر مستقیم میگه که من شخصیتت رو دوس دارم وگرنه تو خوشگل نیستی .رک نگفته اینو ولی منظورش همون بوده ...

من ته دلم ناراحت میشم ولی چیزی نمیگم چرا باید به یه نفر اینا رو بگی مگه من آینه ندارم تو خونه؟ شما باشین ناراحت میشین؟ چی میگین بهش؟ 

بچه هم نیستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه نیستی ؟ پارتنر احساسی توئه؟ و از ظاهر تو راضی نیست؟ 

چرا پارتنرت پس؟ چرا با کسی تو رابطه ای ک بنظرش تو فوق العاده نیسنی؟ حداقل حق داری یک نفر تورو با تمااام وجود دوست داشته باشه و مثل ی شاهکار هنری بهت نگاه کنه . چرا این حق رو از خودت دریغ کردی؟

توام یه بار به شوخی بگو شاید باورت نشع ولی ما خونمون اینه داریم !

امروز بهش گفتم گفت واسم عزیزی و من دوستت دارم .... طففره رفت ولی نه معذرت خواهی کرد نه گفت که شوخی کردم

هیچوقت نزارید کسی غرور و شخصیتتون و خورد کنه ..حتی عزیز ترین فرد زندگیتون اگه ادامه داد خطش بزنید !ه ...

اصلا همین الانم بنظرم طرف خط خطی .. 

مگ چند بار زندگی میکنیم ک کسی ک از ظاهر ما خوشش نمیاد پارتنرمون باشه؟ اون بیرون هزاااار تا ادم ریخته ک عاشق ظاهرمونن چرا باید با کسی ک از ظاهرمون خوشش نمیاد هم کلام بشیم

منم قد بلندم هر کی مسخرم کنه باهاش هم صحبت نمیشم

من زشت نیستم خیلی معمولیم و ایراد خاصی تو صورت واندامم ندارم خودشم بی ایراد نیست من هیچکس رو مسخره نمیکنم ولی ایشون خیلی راحت بخودش اجازه میده

از نظره من آدمایی که از بقیه ایراد میگیرن دقیقا میدونن در حده دیگران نیستن اینجوری ایراد میگیرن که طرف رو از دست ندن... شما هم خودت رو حیف نکن یه بار جدی باهاش کات کن بعد که اومد التماس کرد بگو مگه نه من برات کافی نبودم فلان بودم بهمان بودم کات کردم که بری با کسی که بهت میخوره و حسه بهتری باهاش داری.. بعد نگاه کن ببین به چه التماس و خواهشی میوفته که برگردی مطمنم ازش خیلی سرتری....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..