2777
2789

بنظرتون کدوم بهتره شرایط زندگیش

مهندس موفق تو امریکا یا پزشک متخصص موفق تو ایران

و 

پزشک متحصص تو ایران یا پزشک متخصص تو انریکا

تو این دوتا حالت بنظر شما کدوم شرایط زندگیشون بهتره؟؟

مهندس و پزشکی دوتا دنیای جداس

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاد ما میگف تو آمریکا سطح درآمد پزشکا مثل ایران نیس و عین همه دریافتی دارن فقط ایرانه که دکترا پول پارو میکنن 

من خودم باشم مهندسی یک کشور دیگه می ارزه به پزشکی ایران

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
ببین آمریکا یا هر کشور اروپایی که آرامش داشته باشی چیزی که اینجا نداریم

پس چرا اینجا همه خودشونو میکشن پزشکی قبول بشن؟ با اینکه مهاجرت با پزشکی افتضاح سخت تقریبا غیرممکن و طولانیه

ببین آمریکا یا هر کشور اروپایی که آرامش داشته باشی چیزی که اینجا نداریم

ارامش ندارییییییم؟؟؟؟؟ ولمون کن.. همه حا جنگ درگیری، این ایران ک ارامش دارع

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

پس چرا اینجا همه خودشونو میکشن پزشکی قبول بشن؟ با اینکه مهاجرت با پزشکی افتضاح سخت تقریبا غیرممکن و ...

ببین من ارشد حسابداری دارم یعنی از خدامه همین الان برم یه کشوری حتی دوبی که آرامش داشته باشم آدم  مگه چند بار زندگی میکنه که همش استرس و اضطراب داشته باشی  

2810