2777
2789
به نظر من بشین بهترین تصمیم رو بگیر اگه تصمیم درست اینه بری پس برو ی تصمیم درست بگیر

خانواده م قبول نمیکنن 

کجا برم؟ 

مشکلم فقط خونه س 

وگرنه تمام جهیزیه مو با پول خودم خریدم 

الان یه ۴ دیواری باشه من طلاق میگیرم 

جهیزیه مو از خونه ش بردارم یه حصیر هم ندارن بشینه روش 

اما خانواده م میگه نیا درست میشه 

😐بچه داری؟

نه 

خیلی میگه بچه می‌خوام 

گفتم خونه بخر بعد اسم بچه بیار 

قول داد سر یکسال خونه بخره، الان یکساله شد ۲ سال 

دیروز می‌گفت حالا خونه نخریدم یه جا خوب رهن میکنم 

یعنی فقط دروغ میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا من تمام موهام سفید شده نبض صورتم میزنه بخدا تیک عصبی گرفتم پلکم و چونه م و لبم میزنهبه خواهرم ...

منم اینجور بودم ازاد بودم ماشین سوار میشدم الان همین کارها باهام کرد ماشینم نمیزاره برونم

نه خیلی میگه بچه می‌خوام گفتم خونه بخر بعد اسم بچه بیار قول داد سر یکسال خونه بخره، الان یکساله شد ۲ ...

بنظرم اول اوضاع رو درست کن بعد بچه دار شو 

با بچه سختر میشه 

الان بهترین فرصته واسه هر تصمیمی

منم اینجور بودم ازاد بودم ماشین سوار میشدم الان همین کارها باهام کرد ماشینم نمیزاره برونم

دقیقا منم رانندگی میکردم 

ازدواج کردم مدتی ماشین بهم نمیداد( مادرشم کارشو تایید میکرد)

یه روز وسط جاده قم بهش گفتم بزن کنار می‌خوام رانندگی کنم 

گفت نه، گفتم اگر ماشین بهم ندادی من می‌دونم و تو 

مجبور شد ماشین بده و به اجبار از اون روز همیشه ماشین رو بهم میده 

جمله ات منویادیه حرف خانمی انداخت بهش گفتن چراطلاق گرفتی خانم مسن بودگفت سرلیوان گفتن لیوان؟گفت اره ...

این متن رو از کدوم داستان راستان کپی کردید ؟! 

از صبح صد دفعه برام فرستادید 

به زندگی واقعی بیا زن

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2810