2777
2789
برو سر خونه و زندگیت ....بچسب به کار و پیشرفت بهش هم بگو وقتی تو هرز میپری و به من میگی میخوای چکار ...

نه اگه اینجور بهش بگم محدودم میکنه ببین خودش مریض میدونم خیانت نمیکنه ولی به هر کی برس لایک وپیام میده توانطتا به زنا تیکه میندازه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اگه اینجور بهش بگم محدودم میکنه ببین خودش مریض میدونم خیانت نمیکنه ولی به هر کی برس لایک وپیام می ...

خب بهش نگو

بچسب به کار و زندگیت و بچه ها

ما در مقابل بچه هایی که دعوت کردیم به این دنیا مسوول هستیم

آره، بگو بیا اگه میتونی اخلاقتو درست کنی

حس میکنم هیچی بهش نگم بهتر بزار از نگرانی بترکه 

اگه هم اومد جلو خانوادم چیزی گفت منم بهش میگم من هیچ اشتباهی نکردم وحاضرنیستم به کسی جواب پس بدم یادرمورد زندگی خصوصیم بهدکسی بگم حتی پدر مادرم

با وجود عصرتکنولوژی و هزاران مشاوره مجازی ....بازم کلی مشکل تو زندگی ها هست....جوون ها اکثرا بی درک ونفهم.خدایا کجای کار می لنگه.....قدیم ها بی سوادبودن اما ۱۰تا بچه تربیت میکردن....اشکال کار کجاست خدایا نجاتمون بده....ولی استارتر این مرض اکثرا مردا دارند منم اول زندگی همیشه میگفت برو خونه ی بابات تا بلند میشدم لباس بپوشم برم دم در میگفت خجالت نمیکشی من بگم هم تو نباید بری....

این آدم با این ویژگی الان یه چه دردت میخوره خداااااایی

وقتی خانواده م میگن چه اشکال داره خب نرقص 

چه اشکال داره خب نرو 

خب لباست کوتاه نباشه چی میشه ؟ 

همه اینا تو خونه پدرم نبود هاااا، فقط اینطور میگن که منو خفه کنند طلاق نگیرم 

وقتی خانواده م میگن چه اشکال داره خب نرقص چه اشکال داره خب نرو خب لباست کوتاه نباشه چی میشه ؟ همه ای ...

نگا بهدحرف هیچکدوم گوش نده من ۱۰دسال پیش شوهرم اینجوربود خانوادم هم همین میگفتن من اینقد حرص وجوش خوردم تا درست بشه الان معده عصبی وروده تحریک پذیر وتپش قلب ودرد مفاصل گرفتم از ناراحتی همش هم۲۴دسالمه 

2810