2777
2789
عنوان

تربیت بچه

76 بازدید | 9 پست

با سلام. ظهر آدینه تون بخیر

عزیزان پسر یازده ساله ای دارم که تو خونه فقط فوتبال بازی میکنه و میدوه  و هر چی جلوش باشه مثل توپ شوت میکنه. واقعا کلافه شدم و مخصوصا اینکه طبقه پایین هم اذیت میشه! چیکار کنن! هر چقدر گفتم تشویق میکنم کوسن و توپ و.. رو قایم میکنم فایده نداره، دکور خونه رو عوض کردم تا طبقه پایین اذیت نشه! بعدش هم میگن با بچه با اطاقت برخورد کن وقتی نمیفهمه و حالیش نیست چیکار باید کرد. به خدا اکثرا که هوا تاریک میشه چراغ ها رو خاموش میکنم تا یه جایی بند بیاد. در ضمن کلاس ورزشی هم میره تا تخلیه انرژی کنه ولی این دیگه اخرشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا ببریدش روانشناس ایشون بیش فعالی دارن چون ۱۱ سالگی دیگه باید متوجه باشن

بردم، هم روانشناس هم روانپزشک، بیش فعال نیست، خودش رو بیحیایی و نفهمی زده. مجبورم میکنه حرفی یا واکنشی نشون بدم که بعدا خودم عذاب وجدان بگیرم. گستاخ شده، حرف گوش نمیده.

بردم، هم روانشناس هم روانپزشک، بیش فعال نیست، خودش رو بیحیایی و نفهمی زده. مجبورم میکنه حرفی یا واکن ...

عزیزم تو ی تاپیک دیدم که راجب برادرتون گفتین که شیشه رو ترک کرده و الان خوبه هنوزم خوبن انشالله؟زندگی عادی دارن؟توهم ها ودعوا تموم شد ببخشین عزیزم مهمه برام فک کنم درک بکنین 

عزیزم تو ی تاپیک دیدم که راجب برادرتون گفتین که شیشه رو ترک کرده و الان خوبه هنوزم خوبن انشالله؟زندگ ...

اره عزیزم از اون موقع که بردیم کمپ و سه چهار ماه موند الحمد الله خیلی خوبه. اوایل بعد اومدن از کمپ چند باری مصرف کرد ولی هر از گاهی بود ولی دیگه گذاشته کنار. یعنی دقیقا عین کارتن خواب‌ها شده بود الان خیلی خوش تیپ شده و حسابی وزن گرفته. یعنی به خدا ما میگفتیم عمرا این درست بشه و فکر میکردیم در عرض چند ماه فوت میکنه! دادشم پوستش سیاه شده بود، کج و کوله راه میرفت، همه ی دندان‌هایش ریخته بود و لاغر و استخوانی و به شدت توهم میزد شبها هم نمی خوابید