2777
2789
عنوان

علائم اولیه بارداریتون چیا بود

104 بازدید | 10 پست

بیاید از تجربتون بگید میا قبل موعد علایمشون شروع شد من ۵هفتمه از قبل موعد علایم دارم همش خیلی دارن اذیت میشم

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

مشکلات عصبی😐

رو اولی ی دست پیشدستی رو دونه دونه کوبوندم زمین نمیدونستم باردارم ولی عحیب بود این مقدار پرخاش واسه خودم و همسرم

رو دومی دیدم ده روزه دارم پاچه ملتو میجوم گفتم نکنه باز باردارم روز پریودم تست زدم مثبت شد👩🏻‍🦯

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمر درد شدید داشتمالبته بهتره بگم گرفتگی کمر

ترشحاتت غلیط و شیری بود یا ابکی؟؟ببخشید البته میپرسما من گاهی شیری دارم گاهی ابکی

پریود نمیشدم و بی حال بودم حوصله هیچ کاری نداشتم زیاد میخوابیدم کم اشتها شده بودم فکر کردم مریضم چون دوران عقد بودم وای وقتی رفتم آزمایش دادم گفتن بارداری فشارم افتاد رفتم زیر سرم🤦‍♀️

مشکلات عصبی😐رو اولی ی دست پیشدستی رو دونه دونه کوبوندم زمین نمیدونستم باردارم ولی عحیب بود این مقدا ...

اشتهات کم و‌زیاد نشده بود یا سوزش معده و یبوست؟؟

پریود نمیشدم و بی حال بودم حوصله هیچ کاری نداشتم زیاد میخوابیدم کم اشتها شده بودم فکر کردم مریضم چون ...

من بر هکس روزا خیلی میخورم اشتهام زیاد شده شبا کلااااا معدم میسوزه میخوام بیارم بالا

ترشحاتت غلیط و شیری بود یا ابکی؟؟ببخشید البته میپرسما من گاهی شیری دارم گاهی ابکی

یادم نمیاد ترشح داشتم یا ن🤭

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اشتهات کم و‌زیاد نشده بود یا سوزش معده و یبوست؟؟

رو دومی نه فقط از مسائل عصبیم شک کردم 

رو اولی هاله سینه به شدت دردناک و خساس شده بود از ی هفته ده راز قبلش

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن