2777
2789
عنوان

بچه سه ساله رو مهد فرستادن درسته ایا🌱🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 43 پست
دقیام خودمم قبول دارمدوسه سال دیگ هم میتونم مدرک بگیرم اما این روزهایی ک بچم بهم نیاز داره هرگز برنم ...

اره ادم خودشم دوس داره پیش بچش باشه اون بچه نمیتونه خواستشو بگه وقتی خودتم قبول داری چه فایده عمل کردن مهمه که فکر خودت هستی فقط متاسفانه من یک ساعت برم ارایشگاه بچم پیشم نیس تا دوساعت بعدش مدام توبغلم میگیرمش گناه دارن نکنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم مربی مهد بودم از بچه ۱ ساله میاوردن تا ۵ ساله ۳ ساله بهترین سنه واسه مهد چون هم میتونه حرف ب ...

اگر ببرم ترم بعد ان شالله میبرم ترم الانم کلاسا کلا بعدظهره

اما مهد شیفت صبحه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ن شهرستان بله ازاد

انشالله بهترین ها رقم بخوره برات عزیزکم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞
استارتر هر کار میخوای بکنی فقط به حرفم گوش کنبه هیچ وجه بیخیال مدرکت نشو ما تجربه کردیم مامانم بخاطر ...

ن خب جانم من سنی ندارم اگر خدا بخاد هرطور شده قبل کلاس اولی شدن پسرم کارشناسیم رو میگیرم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بعضی مهدا شیفت بعدازظهر هم دارن

ن اینجا شهرستانه تعدادش کمه همه صبح هستن

یکی رو میشناسم بعدظهرداره ک متاسفانه تبدیل ب خانه بازی میشه چون مجهز و ورود همه ازاده و شلوغ میشه

رک بگم بهت

بفرستی مهد دهنت سرویسه

اصلا فک نکن میرسی بری دانشگاه

هر هفته با یه ویروس جدید سلام میده به خونه وقتی از مهد برمیگرده

اونجام چون یسری کارمندن و بچه میذارن

مریضم باشه شدید باز میذارنش و بچه ها هم رعایت نمیکنن سریع از هم میگیرن

واحد الکترونیک ازاد بخون

یا پیام نور

من هنوز تجربه مهد خودمو ک برا ۱۹ ۲۰ سال پیشه یادمه

همش به مامانم میگفتن بچت ضعیف شده همش مریضه

بابام اذیت میکرد ک اره خوب لباس نمیپوشی

در صورتی ک قشنگ یادمه بچه های توی مهد با اینکه تعدادمون بسیار کم بود

مریض بودن

یسری نوزاد میاوردن اونام مریض بودن 

تا میومدم خوب شم از اونا میگرفتم😐😂😂😂

رک بگم بهتبفرستی مهد دهنت سرویسهاصلا فک نکن میرسی بری دانشگاههر هفته با یه ویروس جدید سلام میده به خ ...

پیام نور اینجا پیوسته اس رشته هاش کلا از اول باید شروع کنم ک اصلا در توانم نیست

واحد الکترونیک ازاد چطوریه و چیه اصلا اطلاعی ازش ندارم؟

رشته هاش فرق داره!

پیام نور اینجا پیوسته اس رشته هاش کلا از اول باید شروع کنم ک اصلا در توانم نیستواحد الکترونیک ازاد چ ...

واحد الکترونیک ازاد از پیام نور بهتره راحت تر قبول میشی

کلاسا مجازی برگذار میشه با گوشیت میری سر کلاسا

فقط امتحانا رو میری حضوری میدی

برو از دانشگاه ازادی ک مد نظرته بپرس ببین چجوری میتونی برای ترم بهمن اقدام کنی

واحد الکترونیک ازاد از پیام نور بهتره راحت تر قبول میشیکلاسا مجازی برگذار میشه با گوشیت میری سر کلاس ...

ینی ترم آخر کاردانی هم میشه؟

یا برای شروع کارشناسی باید اقدام کنم؟

ینی ترم آخر کاردانی هم میشه؟یا برای شروع کارشناسی باید اقدام کنم؟

الان داری دانشگاه میری؟؟ ازاد هستی اگر اره داشته باشه میشه

ولی اگر ازاد نیستی

باید وایستی کاردانی بگیری ترم بهمن ثبت نام کنی

الان داری دانشگاه میری؟؟ ازاد هستی اگر اره داشته باشه میشهولی اگر ازاد نیستیباید وایستی کاردانی بگیر ...

اره الان ترم ۴ کاردانی داشنگاه ازادم 

ترم بهمن ترم اخرمه