2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دقیقااا جوکر خانوماا عااییی و تک بود مردها فقط حرف رکیک و بی ادبی میگن

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
برعکسفقط خندیدنای الکی بودخیلی بیمزه ستهیچکاریم نمیتونن کنن ن میشه رفصید ن اهنگ خوند ن شوخیای مثبت ه ...

آها، شوخی مثبت 18 دوست داربن؟ 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
برعکسفقط خندیدنای الکی بودخیلی بیمزه ستهیچکاریم نمیتونن کنن ن میشه رفصید ن اهنگ خوند ن شوخیای مثبت ه ...

شوخی های مثبت هجده باید ایده بامزه ای داشته باشه که واقعا خنده دار باشه فقط نکته اروتیک داشته باشه جالب نیست یا نهایت فقط برای خود آقایون جالبه

مال زنا عالی بود این خیلی چرته نگاه نمیکنم

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

اگر محدودیت های خانوما و آقایون مساوی بود باید با هم مقایسشون کرد نه الان که مردها لخت هم میتونن بشن اما خانوما یه ذره هم نباید راه رفتنشون موزون بشه

با وجود تمام محدودیت ها منم فکر میکنم خانوما خیلی بهتر بودن آقایون اگه همین شوخی های مثبت هجده نبود هیچی نداشتن

پروفایل عکس خودم نیست
2810