2777
2789
عنوان

کودک دو ساله دل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 80 پست
بگو آره تونستم تو‌نتونستی حالاهم بسوز هم گمشو بیرونبعد جلوی دیگران باهاش خوب رفتار کن مثل خودش سیاست ...

خیلی احمق و ساده لوحه 

من نهایت ی سلام ی خداحافظی کنم باهاش حرف خاصی باهم نداریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی احمق و ساده لوحه من نهایت ی سلام ی خداحافظی کنم باهاش حرف خاصی باهم نداریم

آدم ساده لوح به ذهنش نمیرسه بین بچه ها فرق بذاره که هم بچه رو بسوزونه هم مادرو

تو باید از بچه ات محافظت کنی 

اگه مادر شوهرت منطقیه بهش بگو که باهاش صحبت کنه

آدم ساده لوح به ذهنش نمیرسه بین بچه ها فرق بذاره که هم بچه رو بسوزونه هم مادروتو باید از بچه ات محاف ...

منم نمیخواستم بهش نشون بدم ‌ ک میسوزم از این حرکتت الانم برادرش اگه بگه خیلی بهتر از گفتنه منه

خدا صبرت بده با این آدمهای بی منطقبچه رو با کارتون سرگرم کن تا کمتر توجهش به عقده ای بازی عمه جلب بش ...

ممنون عزیز جان 

میگم وقتی با بچه هاس دیگه بازی کنه کارتون و گوشی ک تو خونه میبینه اما انگار چاره ای نیس

خیلی کوچولوعه اصلا اینکه بدونه مال من یا دیگران چیه رو نمیدونه فعلا

عزیزم بچه رو دست کم نگیر بچه من یکسال و هفت ماهشته گوشی هرکس رو میده دست خودش دست کس دیگه ببینه دعوا می‌کنه ازش میگیره حتی کنترلم از دیگران میگیره میگه مامان یعنی مال مامانمه

عزیزم بچه رو دست کم نگیر بچه من یکسال و هفت ماهشته گوشی هرکس رو میده دست خودش دست کس دیگه ببینه دعوا ...

میگم دخترعمو میگیره از دخترم اما دختر من متاسفانه هنوز نمیدونه مال کی یعنی چی 

چون تاخیر تکامل داره زود دنبا اومده بود اینکه هاج و واج فقط نگاه میکنه 

نمیدونم اصلا چیکار کنم ک دختر عمو هم ب این بچه این همه گیر نده

آها ببخشید فکر کردم کلی گفتی 

من برای بچهای خواهر شوهرم این کارا میکنم چه خونه اونا چه خونه خودمون میگم همگی با همه اسباب بازیها بازی کنید بعد که از هم جدا میشید هرکس وسایل خودش برای خودش اگه چیزی ندن منم میگم پس اومدید خونمون دخترمم اسباب بازی نمیده بهتون

خودمم اکثرا وسایلی گذاشتم دم دست که چندتایی بتونن استفاده کنند مثل توپ ، آجر ، حیوانات و اینجور چیزا

منم تو دوران بچگی خانواده پدریم بهم محبتی نداشتن نه خیری ازشون دیدم و نه شری - وقتی مادربزرگم فوت شد هم من خیلی غمگین نشدم چون وابستگی نداشتم-شما هم حساس نشو این طبیعیه که آدما یه بچه یا نوه اشون رو بیشتر از بقیه دوس داشته باشن البته ناراحت کننده هست ولی خب ... کجای دنیا عدالت وجود داره خواهر ...

به نظرم من جات بودم اون لحظه که به اونیکی زیاد محبت میکنن سعی میکردم سریع بچمو سرگرم کنم بغلش کنم نوازشش کنم باهاش حرف بزنم یا بازی کنم مورد بعد سعی میکردم به جز مواقع ضروری تو یه تایم که اونام هستن نرم خونه مادرشوهرم اینا اینجوری بچه ات کمتر لطمه میبینه 

منم دیر زبون اومدم ولی از کللللللل دخترای فامیل سر و زبون و اعتماد به نفسم بیشتره 

تو سعی کن دخترتو با کسی مقایسه نکنی و همیشه حس کافی بودن بهش بدی

دائم بهش محبت و توجه نشون بده

اهمیت نده به رفتار دیگران که بچت متوجه نشه

منم تو دوران بچگی خانواده پدریم بهم محبتی نداشتن نه خیری ازشون دیدم و نه شری - وقتی مادربزرگم فوت شد ...

سلام فاطمه عزیزم 

نمیشه ما نریم چون مادرشوهر من میگه خونه من رستوران نیس هر وقت دلتون خواست بیاین من وقتی دعوت میکنم بیایین اونم همه بچه هاشو باهم دعوت میکنه 

بعد کار عمه باید باعث بشه ما از کل برادرا خواهرا دل بکنیم ؟ 

چقدر تو خونه تنها بمونیم بالاخره تو هر محیطی هم خوب هست هم بد 

شاید اصلا دخترم اذیت نشه اما من اذیت میشم از این حرکات 

از ی طرف هم کلا مدل اینا اینطوره ک باید از ی طرف بوم بیافتن 

ممنون گ وقت گذاشتی 

ان شالله دختر منم زود زبون باز کنه و مث تو سرزبون دار بشه

میخاد شخصیت دخترتون تخریب کنه 

کل آینده و شخصیت تا ۳ سالگی تشکیل میشه ۷۰ درصدش 

توام تا میتونی ب دخترت از نظر پوشش و مدل گیره و تل و عروسک و.... برس بزار ۴ درجه بالاتر باشه 

اصلا جلو اون عمه مشکل دار دخترتون نشون  و ی سره تو بغلت باشه و ماچ ماچ کن 

میدونی دیگران ب بچه ای توجه دارن ک خانوادش توجه بیشتری ب بچه اش میکنه 

دخترتون غرق محبت کن  جلو چشمش

2810