2777
2789
عنوان

کودک دو ساله دل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 80 پست
چیکار کنم واقعا خودم عذاب میکشم چن بار اوایل دستاشو باز میکرد ک منم بغل کن اما اون حتی توجهی بهش نمی ...

آخی منم ازشون بدی دیدم بچه بودم تازه بدنیا اومدم بهم میگفتن بچه قورباغه با اینکه بچگیام خیلی ناز بودم 

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

اگه همسرم قبول کنه باور کن منو اینقد خورد کردن ک خودمم دلم نمیخواد قیافه نحسشون رو ببینم

به همسرت بگو‌ بچه از نظر عاطفی ضربه بخوره مسئولیتشو گردن میگیری ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس با یه عمه ی بیمار طرفی ،ببین دخترتو خودت بغل کن و ببوس و سرگرمش کن مثلا با کارتون دیدن یا با ع ...

همین دیشب قلبم درد گرفت اخه این بچه چ گناهی داره تازه موقع بازی با بچه ها هم دخترعمو میاد زود زود اسباب بازی هارو میگیره از دستش ک مال تو نیس 

درحالیکه مال اونم نیستا

آخی منم ازشون بدی دیدم بچه بودم تازه بدنیا اومدم بهم میگفتن بچه قورباغه با اینکه بچگیام خیلی ناز بود ...

هنوزم حالم بده نذار دخترت مث من شه تو باهاش خوب باش

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

همین دیشب قلبم درد گرفت اخه این بچه چ گناهی داره تازه موقع بازی با بچه ها هم دخترعمو میاد زود زود اس ...

وای نذار بچه اتو تو سری خور کنن ببین مثلا اگه اونا واسه ناهار میرن شما واسه شام برید که نبینیدشون

هنوزم حالم بده نذار دخترت مث من شه تو باهاش خوب باش

دخترم مدام بغل منه اما خب اونجا دیگه میره پیش بچه ها نمیتونم ک بچسبم بهش 

دیشب عمه دخترعمو رو برد راهرو من ی لحظه چشمم افتاد داره ازش عکس میگیره بعد بغلش کرد دختر منم فقط نگاه میکرد

حدیث داریم اگه چندتا بچه دارید اگه یکی رو نوازش کردید یا بوسیدید نباید فرق بزارید بینشون

شما خودت با همه بچها ی رفتار کن و به زبون بیار که بزار بوسش کنم که دلش نشکنه بچس

آن شاء الله یاد بگیرن

2810