2777
2789
عنوان

کودک دو ساله دل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 80 پست

بعضی عمه ها واقعا مریض هستن برای من هم همینطوره البته قشنگ به زبون میاره که دوستتون ندارم و اون یکی دوست دارم دل بچه منم میشکنه ولی خدا بزرگه من خدا رو دارم اون خودش هوای بچه هامو داشته باشه کافیه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی عمه ها واقعا مریض هستن برای من هم همینطوره البته قشنگ به زبون میاره که دوستتون ندارم و اون یکی ...

خدا یقینا ک هواشونو داره 

میگن مگس بیافته رو چیزی نجس نمیکنه فقط حال بهم میزنه 

الان مثل عمه شده برا ما

حدیث داریم اگه چندتا بچه دارید اگه یکی رو نوازش کردید یا بوسیدید نباید فرق بزارید بینشونشما خودت با ...

متاسفانه عمه نزدیک ۴۰ سالشه هنوز هیجانش رو نمیتونه کنترل کنه یکی ی چیزی بگه سر اون یکی چنان خالی میکنه ک بعدا میفهمه چیکار کرده شاید هم نمیفهمه خودبزرگ پنداره

بگو خوبه من بلدم گول بزنم تو که 40 سالته رو باید ترشی کنیم

من اون روز هیچی بهش نگفتم سپردم ب زمان 

الان اصلا مساله خودم نیس ک چی درموردم بگه الان فقط نگران دخترمم 

نمیخوام اسیب روحی ببینه

حدیث داریم اگه چندتا بچه دارید اگه یکی رو نوازش کردید یا بوسیدید نباید فرق بزارید بینشونشما خودت با ...

منظورم اینه که محبت شما به جای خود

حتی اگه عمه با شما مشکل داره نیاید سر بچه خالی کنه

چند بار این کارو بکن که یعنی جدا از افکارمون هیچکدوم نباید بین بچها فرق بذاریم که سرخورده نشن

اما اگه اثر نداشت سعی کن زیاد وارد جمع نشی تا دختر بزرگتر بشه هم خوب حرف بزنه هم دفاع کنه

منظورم اینه که محبت شما به جای خودحتی اگه عمه با شما مشکل داره نیاید سر بچه خالی کنهچند بار این کارو ...

منم منظورم اینه ک از سن یادگیری اون گذشته 

تا پارسال حداقل ی خدا پیغمبری رو قبول داشتن الان از بیخ ریشه همه چی رو زدن میگن اینا حرف اخونداس

شاید چون جاریم مثل خودش هست عقایدش بیشتر هوای بچه شو داره من نمیتونم مثل اونا بشم

من اون روز هیچی بهش نگفتم سپردم ب زمان الان اصلا مساله خودم نیس ک چی درموردم بگه الان فقط نگران دختر ...

حق داری عزیزم بهتره وسیله ی بازی ببر برای دخترت خودتم باهاش بازی کنی

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

ی روز اومد خونمون بهم گفت تو باب ما نبودی برادرمو قول زدی

بگو آره تونستم تو‌نتونستی حالاهم بسوز هم گمشو بیرون

بعد جلوی دیگران باهاش خوب رفتار کن مثل خودش سیاست داشته باش

منم منظورم اینه ک از سن یادگیری اون گذشته تا پارسال حداقل ی خدا پیغمبری رو قبول داشتن الان از بیخ ری ...

یکم از فضاشون دورباش قطع رابطه نکن ولی کمتر برو

با بچت کتاب بخون و حرف بزن یکم که بهتر حرف زد برو 

ی جاهایی مثل دنیای شادی ببرش که هم فضای بازیه هم با بچها تعامل می‌کنه شاید بهتر بتونه از خودش دفاع کنه

2810