2777
2789

باردارم و ماه اخر اصلا حالم خوب نیس نمیدونم چه مرگمه فکر خودکشی ول کنم نیس کسی رو ندارم باهاش درد ودل کنم نگید وقتی خیانت کرد باید جدا میشدی ک اگر حمایت و پولشو داشتم ی دقیقه هم بااین سگ نمیموندم دارم درس میخونم بلکه بتونم برم سرکار اونوقت دخترامم برمیدارم ازش جدا میشم سربار کسی هم نمیشم .چن وقت پیشا وضعمون بد بود گف میرم مسافر کشی برا روستامون منم اولش مخالف بودم چون زمان کرونا رفت نگو با ی زن شوهردار ک اتفاقا هم روستاییشون بود دوست شده زنه هرجا میخاس بره زنگ میزد ب این بیا ببزم فلان جا بهمان جا منم ب هرکی میگفتم میگفتن نهه بابا تو شک بیخود میکنی تااینکه تو روستا پشت سرشون حرف دراومد.منم قهر کردم رفتم ک اومد گف غلط کردم برگرد دیگه مسافر کشی نمیرم بماند ک پدر مادرمم میگفتن الکی حساسیت بخرج میدی واینا منم برگشتم .خلاصه ایندفعه قبول نمیکردم بره ولی دیدم چاره ای نیس گفتم برو ولی حرفی حدیثی بشه دیگه منو نمیبینی .امروز رف نون بخره اومد دیدم ی شماره زنگ زده برنداشته بعدش این برگشته زنگ زده حرفم زدن باهم گفتم خب لابد کیه چون اگه نمیخاس من ببینم پاکش میکرد خلاصه اوند باعجله صبحونه خورد لباسای خاکیشو پوشید دخترمم گف بابا امروز جمعه هس گف اره من کار دارم میرم خاکارو از سرزمین بردارم .هوا سرده بمونین خونه ک یدفعه گوشیش زنگ خورده صدای ی زن ک اینو بااسم صدا میکرد اومد صدای زنه میخورد ۴۵ سالش اینا باشه علی اگر نمیری ما خودمون بریم اینم گف ن گفتم ک من سرزمین کار دارم الان میام اونم گف باشه پس خدافظ من دیوونه شدم شروع کردم این کیه غلط کرده صبح جمعه ای زنگ زده عجلت بزااین بود ک بری اونو ببری شروع کزد ک تو دیووانه ای هم روستاییمونه فلانه بهمانه خانوادگی میرن روستا منم گفتم غلط کردن اگر خانواده ای داشت ک میداد اونا زنگ بزنن ن ک خودش زنگ بزنه اسمتو صدا بزنه  زنگ زد بابام این روانی شده بمن تهمت میزنه و ....اخرسرم گف خوب کردم اصلا.گفتم خودت شماره تو دادی برگشت گف اره دلم خواس دوس نداری هررری خیلی دلم گرفته بخداا دارم میمیرم اینم بگم تو خط روستا واینستادن این رفته از دم درشون برداشته چون تو همراه من دیدم ک یکم بعد رفتنش زنگ‌ زده دارم از غصه دق میکنم نمیخام ریختشو ببینم 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

اینم بگم انگار اون زنه گف تک زنگ زده بودی علی اینم گف نه شاید دستم خورده  درحالی ک من تو همراه من دیدم زنگ زده حرف زدن و هماهنگ شدن ک این برشون داره شوهرمم ب بابام گف این شماره رو دیده فورا تک زنگ زده درحالی ک خودش زنگ زده حرف زدن با زنه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما درستو خوب بخون خیلی بخون یه رشته خوب قبول بشی

بچه هات برداری بری 

شک خانما هیچ وقت بهشون دروغ نمیگه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

اینکه بعضیا پشتوانه ندارن و خودشون هم مستقل نیستن و توان طلاق گرفتن ندارن تعجب نداره.

ولی اینکه با وجود یک بچه و شرایط بد زندگی؛ باز میذارن بچه دار بشن خیلللی تعجب آوره!!!

خب چه کاریه یه بچه دیگه رو با خودخواهی و با علم به اینکه وارد زندگی مشکل‌دار میشه به این دنیا وارد میکنین؟

الان هم میخوای چکار کنی؟

وقتی یه بچه داشتی نتونستی کاری کنی؛ الان که حامله هستی دیگه هیچی....

وقتی شرایطت اینه پس چشماتو ببند و گوشها تو هم بگیر و زندگی کن. چون شوهرت همینه عوض نمیشه. وقتی اون عوض نمیشه و جدایی هم نیست؛ پس چاره موندن هست بدون اینکه اعصاب خودتو بیشتر از این داغون کنی.... که میشه موندن بدون دیدن و بدون شنیدن و بدون اعتراض !