2777
2789
عنوان

باخودت هزاران بارتکرار کن من فقط هجده سال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 56 پست

اسی کلا هم از خانوادش حرفی نزن بی احترامی نکن که تو رو به چشم دشمن نبینه ولی باید بهش یاد بدی که تو زنش هستی و الان کاملا وظیفه داره برای تو و زندگی زحمت بکشه نه برای بقیه تو هم یه شبه نخواه زندگی هشت سال تنهایی بوده یه روزه تغییر کنه طول می‌کشه و باید صبور باشی خونت بمون اتفاقا خانوادت بیان خونت مهمونی بده به خانوادت که همسرت مجبور بشه بیاد خونه خرج کن نه ولخرجی نه خرج های لازم که واقعا نیاز داری مثلا مرغی گوشتی میخوای لیست کن بگو تو خونه اینا نداریم لطف کن بیار چون من خونه بابام نمیرم دیگه خونه میمونم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو توی بچگی و با بی تجربگی یه انتخاب اشتباه کردی. همسرت به نظر نمیاد ادم بدی باشه ولی فکر میکنم ادم ضعیفیه. تو به گفته خودت مشکلات خانوادگی داری اونم به نحوی مشکلات خانوادگی داره.

جفتتون از خانواده های مشکل دارید. بی تجربه و نااگاه. به نظرم قبل اینکه بخوای طلاق بگیری اول روی خودت کار کن. اعتماد به نفست ببر بالا. ببین با خودت چند چندین‌. به نظر میاد جفتتون ادمای خوبی هستین ولی اسیر شرایط بد شدین. هر دوتاتون دیگه بچه نیستین و باید تلاش کنین از این دور باطل دربیاین‌ . اگه تلاش کردی و نتیجه نداد اونوقت میتونی طلاق بگیری.

زندگی سختی داری و از طرفی هم انگار حمایتگری نداری. فردا جدا میشی همین مادرت زیر گوشت میگه تو مطلقه ای لچه داری کسی تورو نمیگیره برو زن فلانی سو و یه دورباطل دیگه برات اتفاق می افته

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
عزیزم تو توی بچگی و با بی تجربگی یه انتخاب اشتباه کردی. همسرت به نظر نمیاد ادم بدی باشه ولی فکر میکن ...

ن مادرم اینجوری اصن نیست فرشته هست من بعدبارداری شاید بتونم شاغل شم

اسی تو ۱۸سالت بوده من ۱۶,که ازدواج کردم همسرمنم باهام فاصله سنی داره و همسر منم خرج و مخارج کل خانوادش با همسرم بود ولی ساختم زندگیمو تنها خودم زندگیمو ساختم با رفتن چیزی درست نمیشه تنها کسی که می‌تونه زندگیتو درست کنه خود تویی با تغییر خودت باید خودت قوی کنی با فوش دعوا چیزی عوض نمیشه فقط همسرت بیشتر از خودت دور تر می‌کنی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
چتی

اسی تو مقصر هستی. اونجایی ک بدون تحقیق زنش شدی. اونم یکی نه دوتا طلاق! اینجور مواقع باید خیلی حواستو جمع کنی. بوی بد دهان هم دلیل بر زن یه ادم دوبار طلاقی نمیشه. یعدش حامله شدنت بود. الکی الکی سر خودتو شلوغ کردی. تو ک تلاش کردی درس خوندی شاغل شدی. افرین و درود برتو زن مستقل و قوی. ایکاش حامله نمیکددی خودتو. مرد گنده هنو دنبال ننه بابا و خواهراشه. فک کردی این برا بچت پدری میکمه؟ حیف جوونیت

..

یه چیزی بگم اسی راستش من جات بودم طلاق می گرفتم چون تو شخصیت بخشنده‌ای داری بازم می‌بخشی اون موقع دیگه فشار فقط رو خودت نیست اون موقع یه بچه بی گناه هم هست که بابا می‌خواد به نظرت بچه ای که همش حس کنه بچه های عمه ها و عمو هاش از اون مهم ترن از لحاظ عاطفی درسته ؟ نه اون بچه افسردگی و هزار کوفت و زهرمار دیگه رو تجربه می کنه به فکر خودت نیستی به فکر بچه ات باش

تو باسوادی تحصیل کرده ای شاغلی و ... اینقدر ویژگی های مثبت داری که مطمینم با تلاش کردن حداقل خودت رو ازاین زندگی نکبت بارت نجات میدی. 

ببین زندگی منم یه دور نکبت باری داشت. یبار تصمیم گرفتم ازاش دربیام. دوساله دارم تلاش میکنم کلا دنیام عوض شد.

میگن دنیا ایینه است. تصویری که میبینی دقیقا تصویر خودته. اگه تصویری که میبینی رو دوست نداری خودتو عوض کن. سعی کن مدیتیشن کنی. اول خودت اروم شو. شروع کن به شکرگزاری. خوبه که میدونی خودتم زن خوبی نبودی. همینکه تواین شرایط اشتباهاتت رو میبینی یه برد بزرگه. برو تو یوتیوب. کلی ویدیو اموزشی هست. برو مشکلاتت یکی یکی سرچ کن. انتظار نداشت باش مشکلاتی که چندین ساله داری باهاش زندگی میکنی دوروزه حل بشه. به خودت زمان بده. به همسرت زمان بده. خدا بزرگه. خیلییی. تو شبای تنهاییت صداش کن. من خدارو قبول نداشتم. توی تاریک ترین شبای زندگیم که نمیدونستم چجوری باید صبح بشه اومد کنار تختم . دستشو گذاشت روی سرم. من دوباره خدارو پیدا کردم. زندگیمو ساختم. ظاهر ادمای اطرافم دنیا همه چی عوض شد. 

یه کلاسی میرم بعد چند دوست پیدا کردم .منی که کسی با من دوست نمیشد همینا بهم میگفتن اشنا شدن با تو یکی از شانسای زندگی ما بود. 

بلند شو دخترمن. بلند شو. محدویت های ذهنی و زندگی رو بزار کنار. زندگی که سهم تو دو دستی بچسب و خوشبخت شو. خوشبختی هیج جا نیست. هیچ کس نیست. هیچ جور نیست. خوشبختی در درون تویه. امیدوارم خوشبخت باشی خیلی بیشتر از اونچیزی که ارزوشو داری. 

ن مادرم اینجوری اصن نیست فرشته هست من بعدبارداری شاید بتونم شاغل شم

کاری به بدو خوب بودن مادرت ندارم. طرز فکرش همینه. قصد بدی نداره ولی فکر میکنه خوب همینه

الان چیکار کنم مادرم غرمیزنه میگه گوشی برای بچه ضررداره از صبح دستته

بله ضررر داره. ولی مادر افسرده چه ضررهای بیشتری برای بچه داره؟؟؟تا به دنیا اومدن بچه ات یه تکونی به خودت بده

یعنی طلاق بگیرم؟

زود تصمیم نگیر مشورت کن با چند تا ادم که میشناسی شون ولی اگه میدونی درست نمیشه طلاق بگیر 

تا وقتی بچه به دنیا بیاد وقت داری باهاش حرف بزن اگه می‌تونی درستش کنی بمون ولی اگه نمیتونی فقط طلاق

2810