تو باسوادی تحصیل کرده ای شاغلی و ... اینقدر ویژگی های مثبت داری که مطمینم با تلاش کردن حداقل خودت رو ازاین زندگی نکبت بارت نجات میدی.
ببین زندگی منم یه دور نکبت باری داشت. یبار تصمیم گرفتم ازاش دربیام. دوساله دارم تلاش میکنم کلا دنیام عوض شد.
میگن دنیا ایینه است. تصویری که میبینی دقیقا تصویر خودته. اگه تصویری که میبینی رو دوست نداری خودتو عوض کن. سعی کن مدیتیشن کنی. اول خودت اروم شو. شروع کن به شکرگزاری. خوبه که میدونی خودتم زن خوبی نبودی. همینکه تواین شرایط اشتباهاتت رو میبینی یه برد بزرگه. برو تو یوتیوب. کلی ویدیو اموزشی هست. برو مشکلاتت یکی یکی سرچ کن. انتظار نداشت باش مشکلاتی که چندین ساله داری باهاش زندگی میکنی دوروزه حل بشه. به خودت زمان بده. به همسرت زمان بده. خدا بزرگه. خیلییی. تو شبای تنهاییت صداش کن. من خدارو قبول نداشتم. توی تاریک ترین شبای زندگیم که نمیدونستم چجوری باید صبح بشه اومد کنار تختم . دستشو گذاشت روی سرم. من دوباره خدارو پیدا کردم. زندگیمو ساختم. ظاهر ادمای اطرافم دنیا همه چی عوض شد.
یه کلاسی میرم بعد چند دوست پیدا کردم .منی که کسی با من دوست نمیشد همینا بهم میگفتن اشنا شدن با تو یکی از شانسای زندگی ما بود.
بلند شو دخترمن. بلند شو. محدویت های ذهنی و زندگی رو بزار کنار. زندگی که سهم تو دو دستی بچسب و خوشبخت شو. خوشبختی هیج جا نیست. هیچ کس نیست. هیچ جور نیست. خوشبختی در درون تویه. امیدوارم خوشبخت باشی خیلی بیشتر از اونچیزی که ارزوشو داری.