2777
2789
عنوان

سرخورده شدم

117 بازدید | 11 پست

دهمم تجربی تیزهوشان

خودم کلاسای تام لند و معین کرمی گرفتم از تابستون

فقط شیمی کلاس نگرفتم

بعد کلاسمون قشنگ دو دستس کسایی که قلمچی میرن کسایی که نمیرن

انقد قلمچیا قوین که من جزو دسته دوم محسوب میشم

نمیدونم چیکار کنم نمراتم پایینه

سر کلاس خوب جواب میدم

امتحانامو گند میزنم

اونا خیلی اماده ترن و قوی ترن

شرایط قلمچی رفتن ندارم

مالی نه، معلمایی که دارم خیلی خوبن و اینکه یسری کلاسای قلمچی تا ۱۰ شبه فک کن از مدرسه بیای بری قلمچی تا ۱۰ شب بعدشم کارای فرداتو کنی

واقعا نمیدونم چیکار کنم واسه سالدیگه

نظر شما چیه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من ک تجربی هستم دولتی میخونم هیچی بلد نیستم از اول سال هیچی نخوندم باید چی بگم؟

خب چرا نخوندی

من پیشخوانی کردم وضعم اینه

کلاس بگیر حتما

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
اگه میخوای رشته تاپ بیاری باید یسال پشت کنکور بمونی و این کلاسا را بری. البته خودتم خیلی بخونی

اینایی که سال اول تاپ میشن چی

وای 🤔

ببین باید خودت تا میتونی تست بزنی ، شرایط امتحانو برا خودت شبیه سازی کنی . تازه اینم بدون که موفقیت توی امتحانا و کنکور همش کلاس رفتن نیست . یکی صد تا کلاس می‌ره ولی هیچی نمی‌فهمه و خراب می‌کنه . یکی یه تا کلاس می‌ره ولی همون سه تا رو کامل می‌فهمه و بعدشم تمرین می‌کنه و موفق میشه 

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

اگه میخوای رشته تاپ بیاری باید یسال پشت کنکور بمونی و این کلاسا را بری. البته خودتم خیلی بخونی

نمیشه همون سال کنکورم مدرسه نرم؟

خب چرا نخوندیمن پیشخوانی کردم وضعم اینهکلاس بگیر حتما

اصن اول سال خیلی حالم بد بود نمیدونم از کجا شروع کنم

کتاب اینا چی بگیرم چون مدرسه تازه کتاب مارو داده سه چهار روز 🤣💔

از هزینه های کلاسا هم خبری ندارم 

وای 🤔ببین باید خودت تا میتونی تست بزنی ، شرایط امتحانو برا خودت شبیه سازی کنی . تازه اینم بدون که م ...

ببین انقد کار سرمون میذارن بخدا وقت تست برامون نمیمونه

ولی الان با روزی ۵ تا تست از هر درس تخصصی شروع کردم

تراز ازمونمم نمیدونم خوبه یا بد ولی ماز میگه متوسط 

ترازم حدود ۸۵۰۰ عه 

کف تراز ماز ۱۰۰۰۰ عه فک کنم

نظرت چیه

اصن اول سال خیلی حالم بد بود نمیدونم از کجا شروع کنمکتاب اینا چی بگیرم چون مدرسه تازه کتاب مارو داده ...

بخوای تک درس بگیری هر درس ۲ تومن

ببین انقد کار سرمون میذارن بخدا وقت تست برامون نمیمونهولی الان با روزی ۵ تا تست از هر درس تخصصی شروع ...

باید یه جوری برنامه ریزی کنی که به بهترین نحو به همه کارات برسی . میتونی بری پیش مشاور تحصیلی . ترازتم معمولیه ولی باید خیلی بیشتر تلاش کنی که به نتیجه دلخواهت برسی 

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑