بچها روز اول دانشگاه من اصلا تو باغ نبودم داشتم دنبال کلاسم میگشتم و برگه انتخاب واحدونگا میکردم.ک یهو ی آقا با قد بلند اومد نزدیکم .گفت میخام باهاتون حرف بزنم اگ میشه بریم جای خلوت تر.من ترسیدم و گفتم نه و رفتم سر کلاس.۳ساعت کلاس پشت در نشست.وقتی اومدن بیرون باز همون حرفا زد بهم.ازم حاهش کرد ک شماره ای چیزی بدم.من گفتم نه. گفتم اهلش نیستم.اونم گفت ک میدونم نیستی من فقط ازت خوشم اومد(من واقعا ندید بودمش تابحال)خلاصه آیدی اینستام دادم.گفت ک از سر صبح ک وارد محوطه دانشگاه شدم داشت منو نگا میکرد تک تک جاهایی رفتم میدونست..خلاصه..یکم حرف زدیم و فهمیدم قرار دو سال بعد از ایران بره.من دختری نیستم وقتم صرف پسر کنم بعد تهش مثلا بزن زیرش یا این چرت پرتا.۳ روز شد ک باهم حرف زدیم.سومین روز حضوری تو کلاس یک ساعتی حرف زدیم راجب خیلی مسائل مختلف.خیلی جالب بود برام.اولین مردی بود ک برام جذبه داشت.خود خودش بود.مردی ک قدرت داره جسور.چیزی ک میخواد رو تلاش میکن بدست بیار.شعور خانوادگی و لول مشخص بود.تو کلامش میشد ذات درست رو حدس زد.اومدم خونه شماره پدرم و آدرس خونه فرستادم براش.گقتم من اهلش نیستم اگ میخای بامن آشنا باشی و دوران آشنایی داشت باشی باید از این راه بامن آشنا شیم.گفت ک باید ازت مطمعن باشم ک مبادا جلو خانوادم زیر سوال برم.ازم پرسید ک اگ خانواد من و خانواد خودش اوکی بودن.جواب من چیه.حقیقتا منم گفتم جوابم بله هست.و گفت پس باید بسپری ب خودم.و یکی دوماهی صبر کتی تا ب خانوادم بگم و اونا تحقیق کنن و بیان جلو.ولی گفت راجب زندگی و آینده و کجا زندگی کنیم باید باهم صحبت کنیم.با اینک من مخالف بودم.ولی چون اصرار کرد گقتم باشه شنبه حرف بزنیم حضوری.بیرون دانشگاه(یکمی استرس دارم خانوادم سخت گیرن اگ بفهمن بفنا میرم)اگر بخواد از ایران بره خانواد من اجازه نمیدن باهاش ازدواج کنم.ولی خیلی برام جذبه داره.هر آدمی سمت من اومد شخصیت اینطور نداشت.انقور جسور و قوی.مشخص با اصالت...برام دعا کنین اولا چیزی ک ب صلاح ام اتفاق بیوفت....ولی دلم باهاشه
اینم بگم لطفاااااااا نگید ک کار اشتباهی کردی قال گرفتی واسه دل خودم گرفتم
البته واقعا کار درستی نبود
فالگیر گقت مرد خیلی خیلی خوبیه ولی خیلی باهم اختلاف نظر دارین.گقت ک یک زنی میاد تو زندگیش ولی اون شمارو دوست داره و میاد خاستگاری شما.و گفت بعضی چیزا رو ازتون مخفی میکنه
یکم ب دلم بد راه دادم با این حرفا
فقط خاستم جایی اینارو تعریف کنم
ممنونم از همتون