2777
2789
عنوان

خانوما بچم اصلا شبا نمی‌خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست
واقعا من جرعت نداشتم پیش مامانم بخوابم 😐😂ولی من از همین الان باید این موضوع و سفت و سخت بگیرم و عا ...

اره بابا اصلا نگو بچمه و نمی‌دونم بذار کنارم باشه عادتش بده نمیدونی الان چقدر برا ما سخته من خودم وقتی بچه بود باورت میشه همش دلم میخواست بوش کنم و از تو بغلم نمیذاشتم بره ی چند مدت تو سه سالگی جاشو جدا کردم تا ی هفته اوکی بود تا رفت خونه مامانم وسط مامان و بابام خوابید باز برگشت ب روال قبل و نرفت اتاقش بخوابه فکر کن من الان باردارم ماه اخرمه با این شکمم و ی شوهر ماشالا ۱۲۰کیلویی و ی دختر ۶ساله رو ی تختیم 😐😅

تنظیم کن عزیزم .دلم نمیاد اذیت شه ینی چی. باور کن خودت در درجه اول مهم تری وقتی تو داغون شی و پیر و شکسته شی خلق و خوت بد باشه به خاطر بی خوابی و خستگی شوهرم خسته میشه.مردا هم اکثرا دنبال بهونه برن یه غلطی بکنن. الان اگه خوابه بچتو بیدار کن تو خوابم اصلا شیر نده ۷ ماهشه بزرگ شده بزار از گرسنگی بیدار شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست میگید متاسفانه خونه من بقدری پررفت و آمد هست که بچه خوابش اینطوری شده وگرنه اوایل خیلی خوب ...

ببین من فقط میتونم بگم خیاااالت راحت یکسال دیگ قول میدم اینروزا یادتم نمیاد لذت ببر از زندگیت کیف کن بابا روشای مختلفم تو خواب بچه حالا امتحان کن تو گهواره رو پا پستونک هرچی ک ارامش بده یکم خوابش بگیره توام بتونی یکم بخوابی