2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خیلی سخته خودمم سنم کم🥺

من حالا نمیدونم سن شما چنده من بیس سالم بود الان دوستم ۱۸سالشه ماام خیییلی سختمون بود من ک جنازه بودم اما این دوستم انقد خوب کنترل میکنه زندگیشو همش الگومه ازین ارامشی ک داره

من حالا نمیدونم سن شما چنده من بیس سالم بود الان دوستم ۱۸سالشه ماام خیییلی سختمون بود من ک جنازه بود ...

من22سالمه ولی واقعا اذیتم از طرفی ام انقد دوسش دارم دلم نمیاد اذیت بشه همکاری میکنم باهاش و الان تازه دارم میخوابم

بله متاسفانه 😓💔

بچه ها نمی‌دونم چرا اینقدر بامبول در میارن دختر من ۶سالشه منم روانی کرده تو اتاق خودش نمیخوابه همش میاد وسطمون جامون تنگه گاهی اوغات نصف بدنم لمس میشه باور میکنی چرا ما بچه بودیم عین آدم میخوابیدیم 😂

بچه ها نمی‌دونم چرا اینقدر بامبول در میارن دختر من ۶سالشه منم روانی کرده تو اتاق خودش نمیخوابه همش م ...

واقعا من جرعت نداشتم پیش مامانم بخوابم 😐😂ولی من از همین الان باید این موضوع و سفت و سخت بگیرم و عادتش بدم بره تو اتاق خودش یکم بزرگ بشه دیگه نمیشه 

من22سالمه ولی واقعا اذیتم از طرفی ام انقد دوسش دارم دلم نمیاد اذیت بشه همکاری میکنم باهاش و الان تاز ...

درست میشه همچی من میگفتم من غلط کنم دیگ بچه بیارم شده بودم پوست استخ.ن زیر سرم ک رفتم رگ پاره میشد انقد ضعف داشتم ولی الان شده دوسال و نیمش باز بچه دلم میخواد ببین چقدددد بچه تغییر کرد لازم نیس اونو تغییر بدی خواب خودت همین طوری معمولی باشه به مرور مثل خودت میشه 

درست میشه همچی من میگفتم من غلط کنم دیگ بچه بیارم شده بودم پوست استخ.ن زیر سرم ک رفتم رگ پاره میشد ا ...

بله درست میگید متاسفانه خونه من بقدری پررفت و آمد هست که بچه خوابش اینطوری شده وگرنه اوایل خیلی خوب بود مقصرخودم بودم 

2810