2777
2789
منم از غصه مردم و بعدش زنده شدم بازم ( ۱ سال میگذره از اون قضیه ) آدم از یه جایی به بعد یه چیزاییو م ...

هعی کاش منم بعد این همه مدت یاد می‌گرفتم پذیرفتن و اینکه قرار نیس دیگه چیزی درست بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرت چرا به دختره نمیگه، یا پدر و مادر دختره راستش رو بگه

گفت داداشم حالا پدردختره شکایت کرده میگه دختر افسرده شده بایدعروسی بگیرین دخترم پسرتونودوست داره ..نمیدونم بخدا موندم دست خودم بود قلب داداشم وعوض میکردم پرمیکردم از عشق دختره 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خوب میشن اگه دلش جای دیگه نیس کم کم خوب میشن دختره رو بگو صبور باشه مردا طول می‌کشه تا خودشون پیدا ک ...

دختره بیچاره .الهی براش بمیرم خودمومیزارم جاش .واقعاکه خانمی میکنه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ببخشید بعضیا خودخواهن میگن دختر مردمه دیگه فلانه مقصره الکی توجیه می کنن رفتارشونو ، ولی همون آهش ...

بله دقیقا.یکی بهم میگفت دلتو یکی شکوند شایدتویادت بره ولی زمین نه گرده به هرطریقی

دخترخوب تودیگه چرا

من ؟

نگو که هنوز بعد سالها اشکام بند نمیاد 

ازدواج اجباری خود خود جهنمه  تهش پوچیه  فقط گذرانه

کاش برای برادرت کاری کنی 

حالا در واقعیت نمیدونم عمق فاجعه زندگیش در چه حده ولی انقد میفهممش که دوس دارم براش کاری کنی 

قبلن خجالت نمیکشید چرا؟ 😔

بنظرت کاری نکردی .ولی درکل نامزدی دوران خییییلیییی سختیه .من که بدم می اومد سخترین دوران زندگیه

گفت داداشم حالا پدردختره شکایت کرده میگه دختر افسرده شده بایدعروسی بگیرین دخترم پسرتونودوست داره ..ن ...

اگه میتونید به یه روشی عروسی رو عقب بندازید

با داداشت حرف بزن بگو با نامزدش برن مشاوره 

حتی شده ده سال ولی تا به یه نتیجه درست نرسیدن رفتن زیر یه سقف اشتباهه

ولی میدونم از تو هم هیچ کاری برنمیاد😔

من ؟نگو که هنوز بعد سالها اشکام بند نمیاد ازدواج اجباری خود خود جهنمه تهش پوچیه فقط گذرانهکاش برای ...

الهی بمیرم .سعی کن زندگی لذت ببر ازگذشته هیچی درنمیاد

اگه میتونید به یه روشی عروسی رو عقب بندازیدبا داداشت حرف بزن بگو با نامزدش برن مشاوره حتی شده ده سال ...

اونی میگه خواهربزرگه باپدرمون هست .خداکنه .آه دختره اینارونگیره ..من ازش حلالیت طلبیدم .بااینکه هیچ گونه دخالتی نداشتم

الهی بمیرم .سعی کن زندگی لذت ببر ازگذشته هیچی درنمیاد

ظاهرمو کسی میبینه فکر میکنه هیچ مشکلی توی زندگی ندارم 

یکی از همسایه ها میگفت اوایل که دیدمت فکر میکردم جزو خانمای مرفه بی دردی 

تا جایی که بتونم سعی میکنم از ظاهر نیفتم و به خودم برسم 

ولی از داخل کسی خبر نداره 

میدونی یه زن باید دلش به مردش قرص و محکم باشه بهش افتخار کنه از بودن در کنارش لذت ببره و حس پناه داشته باشه

یه مرد هم در کنار زنش وقتی توی بغل میگیرتش آرامش کل دنیا نصیبش بشه با ولع سمت خانمش بره با دیدنش ذوق کنه 

ولی امان از وقتیکه دیگران همه چیو خراب کنن و حق زندگی رو بگیرن

2810