2777
2789
ولی چی؟ ینی حرفای عاشقانتون الکی بود؟ نامزدم مثلا میگفت بیام کلی بوست میکنم بغلت میکنم تو عشق منی و ...

آره الکی بود. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسرا هم چ خنگ شدن بابا ی عمر زندگیه بزرگی بابا هم با احترام نه حرف زور

والا بابام نهایت تادو سه سال عمرمیکرد خدابهش سلامتی بده .ولی نگفتن این دوتاجوونن دختره۱۸ .داداشم ۲۶ خب یه عمره نه جوننی نکردن نه لذت ...به نظرمن خدا ازاین جورپدرانگذره بخاطر دل خودش دوتا جوونو اززندگی کردن بالذت وازبین ببره ..واقعامتاسفم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نه خونواده ام خیلی خطرناکن .خدایی نکرده بلایی سربابام بیاد طوفان به پا میکنن تاتهش میرن ..چندبارم خو ...

منظورم راجب سیاست و اینا بود

پس بیخیال فقط دعا کن از سمت برادرت تلاش کن باهاش صحبت کن بگو برن مشاوره و..

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

یعنی پدرت می خواست ازدواج پسرشو ببینه زودتر ، دور ازجون تا چیزی نشده ؟خب ببخشید مگه فقط ازدواج مهمه ...

بله دقیقا ..حالا زندگی دوتاجوون وگرفت .واقعا متاسفم .امیدوارم حداقل نذارن عروسی بگیره .به نظرم بزرگترین گناههه پدرم داره انجام میده آخرعمری

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
والا بابام نهایت تادو سه سال عمرمیکرد خدابهش سلامتی بده .ولی نگفتن این دوتاجوونن دختره۱۸ .داداشم ۲۶ ...

چه خواهرشوهر خوبی هستی منطقی هستی

حالا من خانواده ای رو می شناسم از خداشونه برادر و عروس جدا بشن یا سرد ، سمت اونا باشه به حرف اونا باشه از تناقض رفتاریشون مشخصه ، ولی گاهی الکی تظاهر می کنن که اینطور نیستن بالاخره بقیه شناخت پیدا کردن پسر و عروسش ازشون متنفر شدن 

ن عزیزم مطمعنم ک نیستانگار بزور میارنش😢

خب قاعدتاً نباید بهت این حرفا رو بزنه اگه نمی‌خواد حرفا رو که بهش زور نمیکنن بگه..

بهش بگو ی روز که اومد خونتون خودت برو طرفش باعاش صحبت کن.

عشق منم اوایلش واسش سخت بود همش پیام میداد فلان وبهمان ولی اواخرش دیگع نه انگار خوب شدن

می‌گفت همش میاد بغلم می‌کنه ولی من دوسش ندارم چیکار کنم من از خودش بدتر بودم بعد میومد برام درددل میکرد من بیشتر حالم بد میشد ولی مثل ی خواهر راهنماییش می‌کردم.

چیزای خوبس ببین به من فکر نکن سعی کن دوسش داشته باشی و از دختره تعریف میکردم. حالا انقدددد پشیمونم میگم شاید خودم باعث شدم از دستش بدم دیروز که عقد کرد دیگه کلاااا دیوونه شدم دیشب تالا ی ثانیه هم نخوابیدم تالا ابم نخوردم. انقد حالم بده

والا بابام نهایت تادو سه سال عمرمیکرد خدابهش سلامتی بده .ولی نگفتن این دوتاجوونن دختره۱۸ .داداشم ۲۶ ...

یه جا یه روایت از پیامبر شنیدم که گفته ازدواج اجباری حرامه

حالا درست و غلطشو نمیدونم من فقط شنیدم 

اما این خیلی حرفه تیر خلاص زده شده

نمی‌دونم چرا این قدیمی ها ما رو درک نمیکنن. اگه ی روزی پسر دار شدم هرکی رو خواست بهش میدم ختی اگه دشمن خونی خودم باشه

بله دقیقا ..حالا زندگی دوتاجوون وگرفت .واقعا متاسفم .امیدوارم حداقل نذارن عروسی بگیره .به نظرم بزرگت ...

ببخشید برادرت وابستگی ناسالم داره انگار به پدرت و پدرت هم سوءاستفاده کرده آدمی که اینطور باشه برای خودش ارزش نذاره آدم سوءاستفاده گر هم سوءاستفاده می کنه ازش

کاریه که شده همه اشتباه می کنن الان چاره اش یا جدایی هس که نمیشه جدا بشن پس باید خودشون و شما تلاش کنید که رابطشون خوب بشه

خب دیگه باباتونو انتخاب کرد .. منظورم اینه آخرش انتخاب خودشون بوده حتی اگر بخاطر زنه نباشه..کسی دیگه ...

نه کسی ودوست نداره .بابام بایدپدری میکرد نه اینکه چشمش وببنده پسرو نبینه فقط مریضیشو دید ..ولی دودستی اولادشو انداخت چاه ...مدیون دختر مردمم شد ..اگه جدابشن دختره تا آخرزندگیش هرضربه ای ببینه تقصیرپدرمه .اون دنیاهم باید بکشه

میگفت بنده خدا نشونم بردی براش گفت نمیخوام بابام سرطان داره بابام گفته روی منوزمین ننداز طفلک داداشم ...

برادرت چرا به دختره نمیگه، یا پدر و مادر دختره راستش رو بگه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمی‌دونم چرا این قدیمی ها ما رو درک نمیکنن. اگه ی روزی پسر دار شدم هرکی رو خواست بهش میدم ختی اگه دش ...

منم فردا هم چیزی شد میگه خودم باعث شدم نمیگه مادرم باعث شد و خودش و زنش و یا کسی که می خواسته نمیگه مادرش باعث شد آهی هم پشت سرم نیس  

فقط قبلش باهاش صحبت می کنم که چه موردی مناسبته و مشاوره میبرم 

2810