2777
2789
آره گفته .ولی دختره خیلی دوسش داره .دلم برای اونم میسوزه .نمیدونم بخاطربابام باید دوتا جوون اززندگی ...

منم پسرا هم چ خنگ شدن بابا ی عمر زندگیه بزرگی بابا هم با احترام نه حرف زور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی خب اینم خودش انتخاب کرد میتونست قبول نکنه.

نه انتخابش نبود من دیدم روز بله برون گریه میکرد .به معنای کلمه عاشق بابامه مریضیه پدرم زبون وبست .عقل نداره من بودم میگفتم نهایت بابام تایه سال زنده اس .سرطانش پیشروی داره ..ولش کن من نمیتونم .انتخاب بابامه .آدم شرمش میادبیشرتوضیح بده 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ای وای دختره مث من گناه داره ولی من نامزدم هنوز نگفته ک نمیخادمچن وقته نامزدن؟

اره ۱سال ونیم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من نامزدم رانمیخاستم. نه اینکه پسربدی بود نه. کلاازازدواج کردن میترسیدم. ازمردمیترسیدم. میخاستم ازدو ...

ولی چی؟ 

ینی حرفای عاشقانتون الکی بود؟ 

نامزدم مثلا میگفت بیام کلی بوست میکنم بغلت میکنم تو عشق منی و فلان

ولی بیاد طرفم نمیاد کلن😞

آره گفته .ولی دختره خیلی دوسش داره .دلم برای اونم میسوزه .نمیدونم بخاطربابام باید دوتا جوون اززندگی ...

یعنی پدرت می خواست ازدواج پسرشو ببینه زودتر ، دور ازجون تا چیزی نشده ؟

خب ببخشید مگه فقط ازدواج مهمه خوشبخت شدن مهمه بری ازدواج کنی اینجوری چه فایده ، فردا هم جدا بشی یا به مشکل بخوری زندگی دختر مردمم خراب کنی نفرین کنه برگرده به آدم 

کاش اینارو بهش میگفتین بعد میگفتین هر وقت علاقمند شد به کسی اونوقت  

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

نه انتخابش نبود من دیدم روز بله برون گریه میکرد .به معنای کلمه عاشق بابامه مریضیه پدرم زبون وبست .عق ...

خب دیگه باباتونو انتخاب کرد .. منظورم اینه آخرش انتخاب خودشون بوده حتی اگر بخاطر زنه نباشه..

کسی دیگه رو دوست داره؟

نگران نباش خوب میشن منم زیاد دیدم میگفتن زوره ولی نشددد دیگه 

کلی قربون صدقه میره میگ دوست دارم و فلانولی وقتی میخاد بیاد خونمون کلییی ناراحته قبلش میگ میام میبوس ...

وایی این که شوهرمنه تونامزدی ...ببینین قلبت نسبت بهش چیه من که عاشقش بودم .حتی من به زوربه شوهرم که عقدبودیم میگفتم ببرخونتون .یادش بخیر۱۲سال پیش اللن تابدونه یه چیزی دلم میخواد اونو حتمانصفه شبم باشه برام میخره ...

درسته ولی واقعا سخته که بذاری اونم بچه اولت وارد همچین خانواده ای بشه.

آره سخته اگه واقعا مناسب نیس تا جایی که می تونی سعی کنی صحبت کنی قانعش کنی خودش به نتیجه برسه خوب نیس جوری که آخرش بگه خودم نخواستم 

بعد به اجبارم نری کسی رو بگیری براش این خیلی اشتباهه 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

می خوای آیدی فیک بساز ، لینک کاربریم رو ناشناس برای زنداداشت بفرس بهش کمک می کنه

نه خونواده ام خیلی خطرناکن .خدایی نکرده بلایی سربابام بیاد طوفان به پا میکنن تاتهش میرن ..چندبارم خواستم این کارو کنم ترسیدم

2810