2777
2789
دیگه تا این حد ببخشید انگار شاید خیلی متنفره ، جدا بشه بهتره ولی خب اگه نمیشه امیدوارم دعا می کنم حس ...

بله طفلک دوتاشون ۱ساله عقدکردن داداشم به زورماهی یه بارزنگ میزنه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آره همسایه بغلی مون. دختر یه قاچاقچی رو میخواست مامان باباش نذاشتن گفتن هم معتاد میشی هم میفتی تو کا ...

حالا چون پدر دختر اینطوره نمیشه گفت دامادشم میشه شبیه اون ، بازم بهتر بود به خواسته ی پسرش اهمیت می داد فردا هم چیزی شد میگفت خودم باعث شدم 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش بپرس. بگو خودت عاشقم شدی حست بهم چیه. اگرنمیخادت ولش کن. زندگی متاهلی سخته خیلی هم سخته اگر بی م ...

کلی قربون صدقه میره میگ دوست دارم و فلان

ولی وقتی میخاد بیاد خونمون کلییی ناراحته قبلش میگ میام میبوسمت بغلت میکنم ولی وقتی از سر کار برمیگرده بیاد خونمون اصلن طرفم نمیاد🥲

بله طفلک دوتاشون ۱ساله عقدکردن داداشم به زورماهی یه بارزنگ میزنه .

می خوای آیدی فیک بساز ، لینک کاربریم رو ناشناس برای زنداداشت بفرس بهش کمک می کنه 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

اطراف من  نه هیچ دختری ونه هیچ پسری زوری ازدواج نکرده یا خودشون باهم اشنا شدن یا اگر خودشون اهل دوستی نبودن خانواده پیشنهاد داده همدیگر رو دیدن اگر پسند کردن ازدواج هم کردن ،تعجب می کنم که پسر یا دختر زوری ازدواج کنه اخه مگه می شه 😳

دختره میدونه؟ 😢چرا دوسش نداره داداشت بهش گفته؟ من حس میکنم نامزد منم نمیخادم بزور خانوادش اومده جلو

عشق منم رفت یکی دیگه رو گرفت میگفت زور خانواده بوده از خیلیا دیگه هم شنیدم میگفتن همه جا میگه نمیخوامش. همه میدونستن منو میخواد و این چیزا حتی به نامزدش هم می‌گفت تو رو نمی‌خوام ولی براش مهم نبود دختره.

ولی الان به قول خودش دیوونه من بود ککشم نمگیزه برام . دیروز هم عقد کرده نمی‌دونم تو دلش چی میگذشت و میگذره ولی خب من عاشق همین رفتارش بودم پایبند به خانواده و الآنم به زنش که به دنیا گفته بود نمیخوامش 

فقط من ازش شانس نیاوردم 

کلی قربون صدقه میره میگ دوست دارم و فلانولی وقتی میخاد بیاد خونمون کلییی ناراحته قبلش میگ میام میبوس ...

من نامزدم رانمیخاستم. نه اینکه پسربدی بود نه. کلاازازدواج کردن میترسیدم. ازمردمیترسیدم. میخاستم ازدواج نکنم به زور مادرم ازدواج کردم. هیچ میلی هم نداشتم بهش که بوس وبغل داشته باشیم. با تماس وپیام حرف عاشقانه میزدیم ولی واقیعت نه. الانم باهم زندگی می‌کنیم ولی 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

حالا چون پدر دختر اینطوره نمیشه گفت دامادشم میشه شبیه اون ، بازم بهتر بود به خواسته ی پسرش اهمیت می ...

درسته ولی واقعا سخته که بذاری اونم بچه اولت وارد همچین خانواده ای بشه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
2810