2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره همسایه بغلی مون. دختر یه قاچاقچی رو میخواست مامان باباش نذاشتن گفتن هم معتاد میشی هم میفتی تو کار خلاف  هم زندان و... بعد مادرش یه دختر خیلی خوب براش پیدا کرد انقدر دختره خوبه ولی پسره هرروز دعوا راه میندازه و لاتیه برا خودش مادره پسره کلا کارش رشوه دادن به پسره و آشتی دادن و پول خرج کردن برا این دو تاست. واقعا خودش رو فدای پسرش کرد... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
دختره میدونه؟ 😢چرا دوسش نداره داداشت بهش گفته؟ من حس میکنم نامزد منم نمیخادم بزور خانوادش اومده جلو

آره گفته .ولی دختره خیلی دوسش داره .دلم برای اونم میسوزه .نمیدونم بخاطربابام باید دوتا جوون اززندگی کردن لذت نبرن ..من جای داداشم بودم میگفتم میذارم فرارمیکنم .چیکارکنم مریضی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
میگفت بنده خدا نشونم بردی براش گفت نمیخوام بابام سرطان داره بابام گفته روی منوزمین ننداز طفلک داداشم ...

وای خیلی سخته خیلی وحشتناکه 

من میفهممش

چرا براش کاری نمیکنی گناه داره 

چرا مستقیم با دختر حرف نمیزنید  

شاید یه عده بگن ظلمه دختر گناه داره ولی زیر یه سقف هرروز حقارته

دختره میدونه؟ 😢چرا دوسش نداره داداشت بهش گفته؟ من حس میکنم نامزد منم نمیخادم بزور خانوادش اومده جلو

ازش بپرس. بگو خودت عاشقم شدی حست بهم چیه. اگرنمیخادت ولش کن. زندگی متاهلی سخته خیلی هم سخته اگر بی مهری توش باشه بدتره اندربدتر

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

میگفت بنده خدا نشونم بردی براش گفت نمیخوام بابام سرطان داره بابام گفته روی منوزمین ننداز طفلک داداشم ...

دیگه تا این حد ببخشید انگار شاید خیلی متنفره ، جدا بشه بهتره ولی خب اگه نمیشه امیدوارم دعا می کنم حسش عوض بشه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

وای خیلی سخته خیلی وحشتناکه من میفهممشچرا براش کاری نمیکنی گناه داره چرا مستقیم با دختر حرف نمیزنید ...

دقیقا به دختره گفته دختره میگه من بدون تو میمیرم .طفلک دختره به مامانم گفتم گفتم اگه دادمادت بامن اینجوری بود خوب میشد درحقشون ظلم کردن 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آره گفته .ولی دختره خیلی دوسش داره .دلم برای اونم میسوزه .نمیدونم بخاطربابام باید دوتا جوون اززندگی ...

ای وای دختره مث من گناه داره ولی من نامزدم هنوز نگفته ک نمیخادم

چن وقته نامزدن؟ 

2810