2777
2789

نه دختر ن پسر زوری وجود نداره هزار نفر هم بگن باور نمیکنم بهانس و تمام 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اول چرا نگفت نمیخاددختره میدونه؟

میگفت بنده خدا نشونم بردی براش گفت نمیخوام بابام سرطان داره بابام گفته روی منوزمین ننداز طفلک داداشم قبول کرده .من گفتم گناهه جوونه نکنین گوش نکرن .دلم برای داداشم میسوزه الانم به زورمیخوان تالاربگیرن عروسی کنن داداشم میگه من هم خونش میشم دستم بهش نمیزنم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

نه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

میگفت بنده خدا نشونم بردی براش گفت نمیخوام بابام سرطان داره بابام گفته روی منوزمین ننداز طفلک داداشم ...

دختره میدونه؟ 😢

چرا دوسش نداره داداشت بهش گفته؟ 

من حس میکنم نامزد منم نمیخادم بزور خانوادش اومده جلو

واقعاااا یعنی هست چرا نمی‌خوادش

آره بنده خدا بخاطر بابام گرفته چون بابام سرطان دارم حرفو گوش کرد

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

هیچی تا تقی به توقی میخوره میگه خودتون گرفتید پس باهاش بسازید بعدش هم میگه من را سوزوندید. بیچاره کردید. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

2810