2777
2789
نه من اشتباهم کنه میذارم انجامش بده . خودم بخاطر خودخواهی خانواده اونا نتونستم برسم به عشقم و انقد د ...

نه گفتم قبل ازدواج صحبت می کنم چه موردی مناسبته و مشاوره می برم منظورم اینه آگاهش می کنم

ولی نمیشه کلا هم دخالت نکرد مثلا فکرکن من میدونم دختر دوستش نداره نه که اجبارش کنم باید آگاهش کنم که فردا به مشکل نخوره و نگه مادرم آگاهم نکرد ولی اجبار کردن کار بدیه اینکه به زور نذاری به کسی که میخواد برسه و یا با کسی که نمی خواد ازدواج کنه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه میگم باورم نمیشه یکیش خودم چون یکی دیگه رو میخواستم هیچوقت به زور خانوادم که خیلی هم سخت گیری ...

نه همه توی هر برخوردی مث هم نیستن 

همه نمیتونن خودکشی کنن  همه نمیتونن فرار کنن  همه دخترا نمیتونن مث هم باشن از خونه فرار کنن 

نظرلطفه من خواهرشوهرنیستم .مرحله اول من انسانم ..خب اون دختره هم حق زندگی داره .همیشه به مادرم میگم ...

ببخشید بعضیا خودخواهن میگن دختر مردمه دیگه فلانه مقصره الکی توجیه می کنن رفتارشونو ،   ولی همون آهش حق باشه به آدم برمیگرده 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

عجیبه وقتی خودت توی حرفات داری تایید میکنی وقتی چند نفر نذارن دوتا که همدیگه رو دوس دارن بهم برسن و ...

نه می‌تونست انتخاب کنه بیشتر برام تلاش کنه نه بخاطر حرفای باباش بره نامزد کنه. من اولش باورم میشد ولی کم کم دیدم نه اینجوریام نیس همش اجبار باشه

آره .ببین دلت چقدردوسش داره .دلتنگش میشی .زیادسخت نگیر باسیاست باش به زبونم نیارچرادوسم نداری ..خودت ...

گاهی دوسش دارم گاهی ندارم

ن زیاد زنگ و پیام نمیدم اکثرا اون میده

باش🥺

نه می‌تونست انتخاب کنه بیشتر برام تلاش کنه نه بخاطر حرفای باباش بره نامزد کنه. من اولش باورم میشد ول ...

یه وقتایی هرچی تلاش کنی  فریاد بزنی دعوا کنی  زجه بزنی و نزارن و تلاشت به جایی نرسه فرو میریزی و سکوت میکنی انگار ربات میشی و کنترلتو دست میگیرن 

من زخم خورده اجبارم هرکاری بگی کردم فایده نداشت مگه یه دختر ۱۹  ۲۰ ساله بی پناه چه کاری ازش بر میومد

منم مثل خودت شدم ای ولی من دارم از غصه میمیرم تو خوب شاد و شنگولی

منم از غصه مردم و بعدش زنده شدم بازم 

( ۱ سال میگذره از اون قضیه ) 

آدم از یه جایی به بعد یه چیزاییو میپذیره و باهاش کنار میاد

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

یه وقتایی هرچی تلاش کنی فریاد بزنی دعوا کنی زجه بزنی و نزارن و تلاشت به جایی نرسه فرو میریزی و سکو ...

من بی پناهم نبودم زیاد خانوادم اذیت میکردن زیاد ولی ی وقتایی هم دلشون می‌سوخت.. آخرش دیگه نتونستن کاری کنن و من پای حرفم موندم و فایده شیش سال گذشت .. عشقم خودش ول کرد رفت دیگه مقصر خانوادم نبودن

2810