2777
2789
عنوان

سی و دو هفته باردارم بچه ام خیلی کم حرکت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 21 پست
نه عزیزم معذرت میخوام اینو مبگم ولی ا...سهال شدم مبگن باعث میشع اب دور جنین کم بشه

آره ممکنه به این خاطر بشه ولی اون چند روز دوباره مایعات زیاد بخوری جبران میشه و جای نگرانی نداره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

حرکت می‌کرد، در این حد که انگار یه چیزی تو دلم جابجا میشدلگد، ضربه و حرکت دردناک اصلا نداشتحجم آبش خ ...

عزیزم اگه حوصله داری میشه بگی چی باعث شد اب دورش کم باشه؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ممکنه به این خاطر بشه ولی اون چند روز دوباره مایعات زیاد بخوری جبران میشه و جای نگرانی نداره

چشم ممنون گلم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگه حوصله داری میشه بگی چی باعث شد اب دورش کم باشه؟

فشار خونم بالا بود

پره اکلمپسی داشتم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اره عزیزم همین الانم بیداره و تکون مبخوره گاهی لمس میکنه گاهی انگار مشت میزنه

خداروشکر پس الکی به خودت استرس نده گلم، اگه هم خیلی نگرانی فردا یه سر برو بیمارستان ان اس تی بده خیالت راحت شه