2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27054 بازدید | 230 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فصل پاییز و زمستون شمال همه قیمتا نصف میشه،چون مسافرت توی این سرما نمیچسبه

اتفاقا بهترین فصل بود هوا فوق العاده دلنشین و مطلوب بود تا قبلش که که به درد نمبخوره شرجی هست و خفه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب پس باهاتون خیلی تخیلی حساب کردن،اصلا قیمتش این نیست،اونم توی این فصل

اشکال نداره مهم این بود که دخترم لذت برد پول میاد و میره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیلی هم عالی. انشاالله زندگی همیشه روی خوشش رو بهتون نشون بده

ممنون عزیزدلم❤️

اسی من هیچوقت نرسیدم عکستونو ببینم یه قدیمی دیدم ازتون تو عروسی بودین اما جدیدا میگن خیلی تغییر کردین. هيچوقت زود نمیرسم یبار بودی برام بذار

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

اسی من هیچوقت نرسیدم عکستونو ببینم یه قدیمی دیدم ازتون تو عروسی بودین اما جدیدا میگن خیلی تغییر کردی ...

اره عزیزم اگر کسی بذارم اما کامل نیست ها چهرم

دیدم عزیزم واقعا زیاد تغییر کردین اون روز ک من دیدمتون ژل لب نداشتین. خیلی خیلی هم زیبایین همیشه خوش ...

ممنون عزیزم چشمای شما قشنگ میبینه اره تغییر کردم 

چه چشمای جذابی . ابروهاتونو کاشت کردین؟ قبلا انگار گفته بودین قدیما میکرو زدین

فدات عزیزم نه کاشت نکردم سه سال پیش همون میکرو کردم اما دیگه اثری ازش نمونده 

2810