به ترتیب میذارم عکس خودم و همسرمم میذارم اما چهرامون مشخص نیست فقط عکس قدی هست .
قبلش بگم من اینجا زیاد از کار بد همسرم گفتم دیدم انصاف نیست فقط بدی هاش بگم هر آدمی هم خوبی داره هم بدی
مثلا اینکه مسافرت باهاش لذت داره جون بسیار دست به خرجش خوبه هرچی بخوای نه نمیگه از خرید تا انواع رستوران گرون قیمت ویلا و هتل خوب …… واین برا همسفر خوب داشتن خیلی مهمه ادم بهش درکنارش خوش میگذره انصافا سنگ تموم گذاشت برا منو دخترم تو این مسافرت هنوزم مسافرتیم برنگشتیم اما ای کاش مغزم فراموش کن گذشته رو حتی مسافرتم افکارش دست از سرم بر نمیندازه خوشحال نیستم الان عکس هارو میذارم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب همین شد ۹ تومان خیلی هم تازه انچنانی نیست شبی ۹ تومان
عزیزم خیلی گرون گفتن
از سایت جا با ما ازین به بعد رزرو کن
ماهم تابستون رامسر بودیم تو تابستون گرون ترم هست
امیدوارم حال دلت همیشه خوش باشه
کار همسرتم دیگه فراموش کن
سعی کن جنبه های مثبتش و ببینی و تمرکز و روی نکات مثبت زندگی بذاری
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام قشنگم اره خودمم احساس میکنم گرون گرفته کلا نمیدونم چرا میریم شهرستان وقتی متوجه میشن تهرانی ه ...
اره واقعا انگار از یه سیاره دیگه ایم😑🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
چه کار زشتی کرد
قربونت برم متوجهم همیشه باهات میمونه ولی سعی کن بزاریش تو یه صندوقچه ته قلبت و درشم قفل بزنی...
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیهاس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸
عزیزم الان که میخوای زندگی کنی پس نباید آنقدر اون موضوع تو ذهنت تکرار کنی چون اینجوری فقط حال خودت بد میشه باعث میشه از چیزی لذت نبری هر موقع این افکار اومد سراغت به همین خوبی های همسرت که میگی فکر کن از کلمات منفی هم اصلا استفاده نکن با خودت تکرار نکن که همش یادمه از ذهنم نمیره و...سعی کن فعالیت بدنی خودت بیشتر کنی ورزش کنی به چه هنری علاقه داری اون ادامه بدی از آدم های که انرژی منفی هستن دوری کن امید وارم که از این لحظه دیگه هیچ وقت فکر اون موضوع نباشی و تمام لحظه هات پر از شادی و اتفاقات خوب باشه ❤️
سلام هزیزم طبق حرف هاتون فهمیدم خانم فهمیده و دانایی هستید میشه لطف بهتون درخواست بدمدر یک موردی منو ...
سلام عزیزم لطف شماست بله خواهش میکنم اگر بتونم حتما.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
عزیزم الان که میخوای زندگی کنی پس نباید آنقدر اون موضوع تو ذهنت تکرار کنی چون اینجوری فقط حال خودت ب ...
بله عزیزم همه همین حرفای شمارومیزنن اما الان جالب بود حتی خواستم زنگ بزنم به روانپزشک بگم من واقعا دیگه فکرشو نمیکنم اما نمیدونم چرا خواب های درمورد خیانت این چیزا زیاد مییبینم همین امروز صبح خواب دیدم باز همسرم به یه خانم دیگه پیام داده بود آنقدر تو خود خواب جیغ زدم وقتی از خواب بیدار شدم اصلا سرم درد میکرد جون خواب هام خیلی واقعی جلوه میکنه برام چندقت پیش هم بدون اینکه فکری کرده باشم بازم خواب دیدم درهمین مورد واقعا وقتی بیدار میشم حالم بد میشه
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله عزیزم همه همین حرفای شمارومیزنن اما الان جالب بود حتی خواستم زنگ بزنم به روانپزشک بگم من واقعا ...
چون در طول بهش فکر میکنی ناخودآگاه تو ضمیرت رفته اصلا نه این موضوع کلا راجب مشکل دیگه هم وقتی همش به خودت یاداوری کنی هر چیز ربط به اون موضوع بدی یا از کلمات که همش تو ذهنمه هر کار میکنم یادم نمیره و...استفاده کنی خود این کلمات خیلی تاثیر داره ایشالله که از امروز حال دلت عالی باشه