2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27145 بازدید | 230 پست

چقدر خوشگله جکجاهست عزیزم؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شما که خیلی اهل به خود رسیدنید چرا وزن کم نمیکنید؟ادمای چاق حتی اگه صورت زیبایی داشته باشن انچنان به ...

چاق نیستم 😑 کاپشنم پف داره این عکس دیگه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عادتت خیلی خوبههههه

عکس تاپیک هاتو پاک نمیکنی برخلاف بقیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه عادتت خیلی خوبههههه. . . . . . . . عکس تاپیک هاتو پاک نمیکنی برخلاف بقیه

برا همین عکس چهرمو خط میزنم‌ که اگر موند هم مشکلی نباشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه عزیزم ربطی نداره نمیخام رفتار همسرت رو توجیه کنماما بدون گلم، مردها ذاتا ضعیف نفس هستند. حالا شما ...

شما چه خانم خوب و موقری هستین قبلا ها باشما حرف زدم خیلی دل نشین حرف میزنید خداخیرتون بده

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

رامسر عزیزم

نفس عمیق بکش دلتو صاف کن روحتو جلا بده همه چیو بریز تو اب دریا بیا سرزندگیت من همسن مادرتم حرفمو قبول کن خواهشا

نفس عمیق بکش دلتو صاف کن روحتو جلا بده همه چیو بریز تو اب دریا بیا سرزندگیت من همسن مادرتم حرفمو قبو ...

وای چقدر قشنگ حرف می‌زنی شما 

الان واقعا حالم خوبه 

شما جندسالته عزیزم کنجکاو شدم؟❤️

وای چقدر قشنگ حرف می‌زنی شما الان واقعا حالم خوبه شما جندسالته عزیزم کنجکاو شدم؟❤️

من ۴۸ ساله ام

وای چقدر قشنگ حرف می‌زنی شما الان واقعا حالم خوبه شما جندسالته عزیزم کنجکاو شدم؟❤️

نگاه کنید اولین پیام نوشتین که امدم سفر و کمی از گذشته لابلا گله کردین همین باعث کنجکاوی بعضی دوستان شد و سوالهای متفرقه.عزیزم بقول بزرگی؛ گذشته در گذشته.الان سالگردش هم تموم شد چی میخوای جانم .بس کن صلح درونی و حقیقی کن اول با خودت کنار بیا . گذرا نباشه. 

نگاه کنید اولین پیام نوشتین که امدم سفر و کمی از گذشته لابلا گله کردین همین باعث کنجکاوی بعضی دوستان ...

اخه گفتم که بعضیا نیان بگن حالا شوهرت این کارو کرده چقدرم پز میدی چیزی که همیشه بهم میگن 

اما چشم عزیزم حق با شما هست ❤️💕

اخه گفتم که بعضیا نیان بگن حالا شوهرت این کارو کرده چقدرم پز میدی چیزی که همیشه بهم میگن اما چشم عزی ...

چقد خوب که به حرفای اینجا اهمیت نمیدی 

و چه جالب که یه عده پز رو تو فضای مجازی خیلی بزرگ میبینن وهمیشه بهتون گوشزد میکنن در صورتی که هیچکسی اینجا کسی رو نمیشناسه

همینطوری بی تفاوت باش خانوم 

روزگار خوشیتون همیشگی 🌸

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
چقد خوب که به حرفای اینجا اهمیت نمیدی و چه جالب که یه عده پز رو تو فضای مجازی خیلی بزرگ میبینن وهمیش ...

ممنون عزیزم خوشبختانه یا متاسفانه همین طوره نسبت به اکثر حرفا بی اهمیت هستم

2810