2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27138 بازدید | 230 پست
همون فکری که میکنی درسته

واقعا متاسفم.نمیدونم چرا ما آقایون اینجور راحت دل اونی که دوسمون داره رو میشکونیم.حالا اونا که اعتراف میکنن هیچکدومشون همو دوس ندارن و فقط دارن میگذرونن باهم باز یه دلیل ضعیف برا خیانتشون میارن.ولی افرادی مثل شما که واقعا عاشقش بودین خدایی حقتون نیس

واقعا متاسفم.نمیدونم چرا ما آقایون اینجور راحت دل اونی که دوسمون داره رو میشکونیم.حالا اونا که اعترا ...

اهان شما آقا هستی ؟ چی بگم شما همجنس های خودتون رو بهتر میشناسید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرمون همینن متاسفانه .انشالله که من جز اون دسته نیستم😶

خواهشا خوش گذرونی هاتون رو تو مجردی بکنید بعد ازدواج کنید همسر من زود ازدواج کرد خوش گذرونی هاشو دوست دختر بازی هاشو نکرده بود بعد فیلش یاد هندوستان افتاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همیشه ب گردش و سفر🥰

مرسی قشنگم دلم می‌خواد زودتر برگزدم از اینور همش غور میزدم چرا مسافرت نمیریم حالا هم که اومدم دوست دارم برگردم زود

خواهشا خوش گذرونی هاتون رو تو مجردی بکنید بعد ازدواج کنید همسر من زود ازدواج کرد خوش گذرونی هاشو دوس ...

نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه ولی انصافا ما که نه مجردی نه بعد ازدواج خوش گذرونی ندیدیم

اضطراب داری برا چیزی؟

نه اما ببشتر از دوروز نمیتونم مسافرت بمونم بعدش خسته میشم دوست دارم زودتر برگردم خونه یکمم وسواس هستم نسبت به بهداشت ویلا های اینجا مثلا سرویس بهداشتی و حموم رفتن برام سخته چندشم میشه الان ابن کلبه چوبی همش زل زدم به سقف و دیوراش یک وقت حشره و سوسک نباشه اخه میگن کلبه ها به خاطره چوبش حشره و موریانه می‌زنه از ترس خوابم نمیبره😞😞

نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه ولی انصافا ما که نه مجردی نه بعد ازدواج خوش گذرونی ندیدیم

انشالا خدا برا همه بسازه خیلی ها شرایط مشابه شمارو داشتن و دارن 

نه اما ببشتر از دوروز نمیتونم مسافرت بمونم بعدش خسته میشم دوست دارم زودتر برگردم خونه یکمم وسواس هست ...

ای بابا،

لذت ببر نهایت یکی دو روز اوتجایی سعی کن کیفشو ببری،

و اینکه جاهای تفریحیشو از نت درآر برید بگردید،وقتم کم میلرین

خواهشا خوش گذرونی هاتون رو تو مجردی بکنید بعد ازدواج کنید همسر من زود ازدواج کرد خوش گذرونی هاشو دوس ...

نه عزیزم 

ربطی نداره 

نمیخام رفتار همسرت رو توجیه کنم

اما بدون گلم، مردها ذاتا ضعیف نفس هستند. 

حالا شما همسرت رو به خوبی هاش ببخش. 

ببخش تا خدا هم بیشتر بهت ببخشه از لطف خودش. 

مهم اینه همسرت در صدد جبرانِ

خیلی از خانوم ها از همینم محرومن.

سخت هست، سخت ترش نکن جانم❤️

2810