2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

27033 بازدید | 230 پست

به ترتیب میذارم عکس خودم و همسرمم میذارم اما چهرامون مشخص نیست فقط عکس قدی هست . 

قبلش بگم من اینجا زیاد از کار بد همسرم گفتم دیدم انصاف نیست فقط بدی هاش بگم هر آدمی هم خوبی داره هم بدی 

مثلا اینکه مسافرت باهاش لذت داره جون بسیار دست به خرجش خوبه هرچی بخوای نه نمیگه از خرید تا انواع رستوران گرون قیمت ویلا و هتل خوب …… واین برا همسفر خوب داشتن خیلی مهمه ادم بهش درکنارش خوش میگذره انصافا سنگ تموم گذاشت برا منو دخترم تو این مسافرت هنوزم مسافرتیم برنگشتیم اما ای کاش مغزم فراموش کن گذشته رو حتی مسافرتم افکارش دست از سرم بر نمیندازه خوشحال نیستم الان عکس هارو میذارم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر باید کوچولو باشه مثل سوسانو

وقتی دختر قدبلند بهت پا نمیده:

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

@ماهی_رنگین_کمونی      بیا عکس نصفه ببینیم😂

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

کاش هوا سرده استخر سرپوشیده میگرفتین🥶

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

2810