2777
2789
عنوان

صندلستان بی مسئولیت

114 بازدید | 13 پست

از صندلستان خرید نکنید کلاهبرداری 😤سه هفته است از صندلستان خرید اینترنتی انجام دادم و هنوز به دستم نرسیده، زنگ میزنم جواب نمیده و اینستا پیام میدم میگه تو سایت و ببین 😐خب آدم درست تو سایت چیو ببینم وقتی به دستم نرسیده هفتصد و خورده ای پول دادم هیچ به هیچ.تا فردا صبر میکنم اگر فرستادن که هیچ وگرنه یکشنبه 6آبان اول صبح میرم  پلیس فتا ازشون شکایت میکنم تا بفهمن یه من ماست چقدر کره میده

شما چهار یا پنجمین کاربری هستی که این تاپیکو میزنه... احتمالا نارضایتی زیاد داره پس😶😶😶

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره حتما شکایت کنید ازشون👍🏻👍🏻

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
شما چهار یا پنجمین کاربری هستی که این تاپیکو میزنه... احتمالا نارضایتی زیاد داره پس😶😶😶

منم گول تبلیغات و اینستا شون رو خوردم بعدا فهمیدم بابا اینا کلاهبردارن🤦🏻‍♀️یکی تایپک زده بود یک میلیون و خورده ای یکی دوتومن ازشون خورده 

منم گول تبلیغات و اینستا شون رو خوردم بعدا فهمیدم بابا اینا کلاهبردارن🤦🏻‍♀️یکی تایپک زده بود یک می ...

خدا ازشون نگذره واقعا 

با شما دعوا ندارم عزیزم دارم اصول کاریشون که یلد نیستن رو میگم

ببین اونا ک الان نیستن ببینن تو چی میگی من خودمم ی سری از ی پیج خرید کردم ک قیمتاش مثل همین خیلی مفت بود بعد یکماه و نیم رسید من دیگه کلا قیدشو زده بودم!واومد و دیدم چقدم جنس و ایناش خوبه

اسم پیجش دیاموند بود این صندلستانم دوستم خریده میگفت بعد س هفته بدستم رسیده

ان‌شاءالله که شنبه به دستم برسه نرسه شکایت میکنم چون من سفر کاری دارم، ایناهم شماره پیگیری نمیفرستن نمیدونم کی باید منزل باشم تحویل بگیرم