2777
2789
عنوان

بچه ای که س هفتست حمام نرفته رو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست
اره به شوهرم میگم بسه هرچقد باهاش راه اومدیم بیا محکم بگیرش حمامش کنم

تمام این راه حل ها که میگن خوبه ولی بازم نمیاد ببرش زورکی چند دفعه اول سخته بعد خودشم کمتر گریه میکنه سر جمع بیست دقیقه هم نمیشه اینقدر خودتو عذاب نده

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه با هیچکس نمیاد نه من نه باباش نه مامانم

سلام دوست عزیزم میدونی با عروسکاش امتحان کن

مثلا دو سه تا عروسکشو بذار توی سینک بشورشون یا بذار وان حمام 

بعد براشون شعر بخون بگو بیاد کمکت که عروسکاشو بشورین

چند بار اینکارو بکن

براش شعر اب بازی بخون سرچ کن پلی کن براش

با زور نبرش عزیزم بدتر میترسه و یادش میمونه

میبینی نمیاد و بهش فرصت بده کوچولو ترسیده

با دستمال نمدار بکش به بدنش 

سرکتاب و این چیزا برای بچه کوچیک انجام نده

من خودم خیلی معرفی کردم دعانویس

ولی اصلا بچه رو درگیر اینا نکن 

فقط و فقط چاره اب بازی با عروسک و قصه و شعر

و صبوری توی مادر عزیز❤

تمام این راه حل ها که میگن خوبه ولی بازم نمیاد ببرش زورکی چند دفعه اول سخته بعد خودشم کمتر گریه میکن ...

چقد خوب متوجه شدی ‌واقعا در عذابم تازه کلی گریه کردم

بخدا با غذا کم آزارم میداد الان حمامم اضافه شده

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
نباید ازش اجازه بگیری قشنگ ببرش حموم ولی تو سرش نه آب نه شامپو بریز.فقط با مشتت آب بریز سرش.یا باه ...

اره فردا به زور هم شده میبرمش همین کار رو میکنم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
سلام دوست عزیزم میدونی با عروسکاش امتحان کنمثلا دو سه تا عروسکشو بذار توی سینک بشورشون یا بذار وان ح ...

سلام گلم میدونی آخه خیلی کثیف شده دستمال نمیاد بنظرت فایده داره؟تا حالا امتحان نکردم

من دور وبرم بچه کوچیکاهمشون میترسن وگریه می کنن مخصوصا اون قسمت شستن سرشون همشونم میبرنشون

خب این اصلا نمیاد داخل حمام یا سمت آب

سلام عزیزم 

به نظر من داستان های مرتبط با سنش که مربوط به موضوع آب و حمام هست 

و شعرهای کودکانه و کلیپ های شاد کودکانه با این موضوعات براش پیدا کنید و براش پخش کنید 

و داستان ها هم آخرش خوب تموم بشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹