2777
2789
عنوان

زمان دقیق ظهور منجی 🥲🥲🥲

670 بازدید | 49 پست

دوستان یه دایرکتی زیاده ظهور امام زمان رو با ستاره شناسی بگو

۲۰۶۸

زمانی است که فردی وارد دنیا می‌شود که دنیا برای همیشه تغییر می‌کند

مهم ترین سال دنیا ۲۰۶۸ تا ۲۰۶۹ است

به عمر ما که نمیرسه ولی خب گفتم بگم در جریان باشید

(این پیام رو یه آقایی که میگه ستاره شناسه و بیشتر تحلیل هاش درست از آب درآمده تو کانالش از خیلی وقت پیش عضوم و میخونم. )

یعنی ۴۴سال دیگه ظهور. اتفاق میفته ؟؟؟

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

هیچی معلوم نیست کسی خبر نداره.

ولی کاش ما باشیم اون موقع

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کس نمیتونه طهور پیش بینی کنند 

و اگه کسی بگه از کافران است.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

نه ان شاالله  زودتر ه این حرفاچیه 

حدیث هست هرکس تعیین کنه وقت دقیق را دروغگوست

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

در عین اینکه تو بدترین زمان زندگی می‌کنیم 

در بهترین زمان هم داریم زندگی می‌کنیم! 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

ظهور کنه اول منو میکشه بعد تورو

منجی ظهور کنه اندازه ی یه میکروب هم شر و بدی و شرارت و کینه و نفرت و گناه باقی نمیمونه

هیوا دختری در مزرعه    نویسنده یه رمان هم اسم خودمم  تبع شعر دارم :) هجده ساله از تهران
ظهور کنه اول منو میکشه بعد تورومنجی ظهور کنه اندازه ی یه میکروب هم شر و بدی و شرارت و کینه و نفرت و ...

پس حالا حالا ها ظهور نمیکنه دنیا رو گند برداشته 😪

حالا چرا منو بکشه ؟ 🤕

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚