2777
2789
عنوان

تیک عصبی پسر شش سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 64 پست
همینا باعث تیک عصبیش شده و مغزش آسیب دیده داداش منم بی رویه و بدون وقت ،این بازی هارو داشت ،تیک های ...

دکتر نغزو اعصاب براش خوب بود بردین؟ اخه خیلیا بردن بچه هاشونو مغزواعصاب دارو نساخته بچه هاشون بدتر شدن

الان برادرت کاملا خوب شده؟ الان گوشی نداره اخه الان همه چی گوشیه چجوری محرومشون کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین پسر من الان تیکش کم شده ولی هنوزم هست مخصوصا موقع تلوزیون دیدن، اخه چیکار کنم تلوزیونو تو اپارت ...

پس تو چیکاره ای.؟؟کی تو ویلا زندگی میکنه؟بهونه نیار ببرش پارک خانه بازی کلاس خلاقیت ورزش خودت باهاش بازی کن بگو تلویزیون سوخت بچت مشکلی پیدا کنه خوبه خدایی نکرده

همینا باعث تیک عصبیش شده و مغزش آسیب دیده داداش منم بی رویه و بدون وقت ،این بازی هارو داشت ،تیک های ...

ببخشید من نفهمیدم روی لرزش بدنش کنترل نداشت منظورت چیه، میشه یکم توضیح بدی؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
بردم دکتر قرص داد بدتر شد پاهاش کج شده بود نمیدونم چ قرصی بود.گوشی رو کلا گرفتم‌مشغله و بازی براش در ...

خداروشکر که خوب شد، پس دارو ندادی خودش خوب شد؟ ببین چطوری بهش گوشی نمیدی الان همه چی گوشیه 

دکتر نغزو اعصاب براش خوب بود بردین؟ اخه خیلیا بردن بچه هاشونو مغزواعصاب دارو نساخته بچه هاشون بدتر ش ...

عزیزم خیییلی خوب شده ،ما بعد کلی تحقیق بردیم بعد کارای دکتر مو به مو انجام دادیم ،و دکتر اعتقادی به حذف گوشی نداشت چون می گفت اصلا امکانش نیست بتونه گوشی رو ،فعلا بزاره کنار 

ولی با دارو کنترل کرد ،الان هم کم کم قرص کم کرد ،شد روزی نصف قرص 

این جور بچه ها ،زمینه پیش فعالی دارن ،قرار گرفتن اونا ،در برابر گوشی و بازی های کامپیوتری ،این زمینه رو تشدید می کنه 

حتما باید ببری دکتر

😐🤷🏻‍♀️
عزیزم خیییلی خوب شده ،ما بعد کلی تحقیق بردیم بعد کارای دکتر مو به مو انجام دادیم ،و دکتر اعتقادی به ...

ببخشید یه سوال داشتم تو درس و وزش و اینا استعداد داره برادرتون؟ پسر من ماشالله باهوشه بعضی وقتا این حرکات رو انحام میده ایتقدر نگران میشم به عقلش شک میکنم 

ببخشید من نفهمیدم روی لرزش بدنش کنترل نداشت منظورت چیه، میشه یکم توضیح بدی؟

ببین اولش تیک های عصببش در حد ،گردن تکون دادن بود ،داد زدن بود (هر دقیقه انجام میداد)واقعا همه رو عاصی کرده بود 

فقط موقع خواب ما ،از دستش  آسایش داشتیم 

رفته رفته اوضاع خیلی وخیم شد ،طوری که گوشی می گرفت یا بازی می کرد دستاش می لرزیدن ،خودش هم تکون های شدید می کرد 

ولی پدرم باز نظر استارتر داشت که داروهای اعصاب ،اوضاع بدتر می کنن فقط می برد روانشناس 

بعد رسید به مرحله ای که کل بدنش رعشه داشت ،نمی تونست کاراش درست انجام بده ،رعشه های شدید ،همه ش دراز کشیده بود از سر تا پاش می لرزید 

با این اوضاع بردیمش دکتر مغز و اعصاب ،متوجه شد مغز کمی اسیب دیده و درمان شروع کرد 

ولی خداروشکر الان با اون موقع خیییییلی خوب شده

😐🤷🏻‍♀️
ببخشید یه سوال داشتم تو درس و وزش و اینا استعداد داره برادرتون؟ پسر من ماشالله باهوشه بعضی وقتا این ...

فوق العاده  باهوشه 

الان رزمی کاره

ولی پیش فعاله،و گوشی و بازهای رایانه ای براشون سمه

😐🤷🏻‍♀️
ببین اولش تیک های عصببش در حد ،گردن تکون دادن بود ،داد زدن بود (هر دقیقه انجام میداد)واقعا همه رو عا ...

ممنون از توضیحات خب خداروشکر

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
فوق العاده باهوشه الان رزمی کارهولی پیش فعاله،و گوشی و بازهای رایانه ای براشون سمه

خداروشکر الهی همیشه سلامت باشه، چی کشیدن پدر مادرتون من میفهممشون، یکساله زندگی برام تلخه،واسه برادرتون از چند سالکی شروع شد چند سال ادامه داشت؟  

خداروشکر الهی همیشه سلامت باشه، چی کشیدن پدر مادرتون من میفهممشون، یکساله زندگی برام تلخه،واسه برادر ...

ممنون عزیزم ،همچنین پسر شما 

از ۱۱،۱۲ سالگی با علائم ملایم شروع شد ،۱۴ سالگی اوجش بود 

ولی الان که ۱۷ سالشه تقریبا میشه گفت خخخیییییلی کم رنگ تر شدن 

😐🤷🏻‍♀️
2810