2777
2789
عنوان

تیک عصبی پسر شش سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 64 پست

اضطراب داره، مشکلش حل بشه تیکش هم برطرف میشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، اره قبلا زیاد میگرفت الان دیکه بهش نمیدم، اینقدر بازیای ترسناک کرد نمیدونم بخاطر اون باز ...

شک‌نکن همونه. پسرخودم اینجور بود لباش چشاش گردنش تیکای مختلف از گوشیه. رو اعصابشدن و مغزشون تاثیر بد میذاره. من الانم اگ بدم سریع چشماش دوباره برمیگرده. 

دوست عزیز بچتون چقدر گوشی و تلویزیون میبینه؟؟؟؟

تلوزیون هنوزم زیاد میبینه ولی گوشی دیگه بهش نمیدم، قبلا یکسره گوشی دستش بود و هر بازی رو دانلود میکرد مطمن نیستم که بخاطر گوشیه یا نه

تلوزیون هنوزم زیاد میبینه ولی گوشی دیگه بهش نمیدم، قبلا یکسره گوشی دستش بود و هر بازی رو دانلود میکر ...

مطمعن باش عزیزم بچه خواهر منم ۴ سالشه و دقیقا تیک عصبی گرفت خواهرم نه دکتر برد نه هیچی دو ماه ترک گوشی و تلویزیون و آهنگ کرد بچه رو خوبه خوب شد شما حداقل ۴ ماه امتحان کن

چرا اتفاقا خیلی بوده

همینا باعث تیک عصبیش شده و مغزش آسیب دیده 

داداش منم بی رویه و بدون وقت ،این بازی هارو داشت ،تیک های خیلی بد گرفته بود ،دیگه اخراش حتی روی لرزش بدنش تسلط نداشت 

زیر نظر روانشناس بود ،فقط وقت تلف کردن بود ،بعد بردن مغز و اعصاب متوجه شد مغزش کمی  اسیب دیده ،تا الان که ۱۷ سالشه با دارو کنترل میشه ولی دوز خییییییلی کم شده و تیک عصبی هم کامل از بین رفته

😐🤷🏻‍♀️
مطمعن باش عزیزم بچه خواهر منم ۴ سالشه و دقیقا تیک عصبی گرفت خواهرم نه دکتر برد نه هیچی دو ماه ترک گو ...

ببین پسر من الان تیکش کم شده ولی هنوزم هست مخصوصا موقع تلوزیون دیدن، اخه چیکار کنم تلوزیونو تو اپارتمانیم حوصلش سر میره کسی هم نیس باهاش بازی کنه

مدتیه خیلی باهاش مهربونم پس چرا خوب نمیشه

روزی یک ساعت سر ساعت مخصوص باهاش بازی کن، مثلا 5 تا 6

تمام عوامل اضطراب هم حذف کن، گوشی و رسانه هم خیلی خیلی کمش کن، اوکی میشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خواهرم تو شش سالگی یهو دماغشو گشاد میکرد میکشید بالا. 

الحمدلله خوب شد. 

داداشمم تو سن 20 سالگی تیک سروگردن گرفت 7 ماهه خوب شد البته دکترم رفتن

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
اره گوشی به شدت عصبیش کرد، پسرت چند سالشه؟ الان خوبه؟ دکتر بردی؟

بردم دکتر قرص داد بدتر شد پاهاش کج شده بود نمیدونم چ قرصی بود.گوشی رو کلا گرفتم‌مشغله و بازی براش درست کردم. پسرم اونموقع که اینجور شد ۷ سالش بود الان ۱۱ سالشه شکرخدا همشون از بین رفتن. شک نکن از گوشیه. فقط یه چیزی بگم اگ حرفمو قبول داری انجام بده. این بچه رو ۴۰ روز ناشتا آب انار شیرین بده .۴۰ روز 

2810