2777
2789
عنوان

تیک عصبی پسر شش سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 64 پست
هم دارو خوردم هم فیزیو تراپی رفتم تاثیر زیادی دارهبرلی تیک چشم هم یوگا تا حدودی اثر داره

خداروشکر که خوب شدی دعا کن پسر منم خوب شه، خودت داشتی میدثنی چقدر بده، میبینمش قلبم درد میکیره، شما موقعی که شدید شد چطوری مدرسه رفتی به زندگیت رسیدی اطرافیان چیزی نمیگفتن

حدود یکساله داره و هی کمو زیاد میشه، میخام ببرم ولی میترسم

ترس چی اخه عزیزم. تا دیر نشده و تاثیر رو عملکرد مغز نذاشته باید تشخیص داده بشه. اما حتما حتما فیلم بگیر چون خیلی از تشنه‌ای خفیف رو نوار مغز نشون نمیده ولی با فیلم کامل مشخصه و قابل درمانه. تا دو سال دارو میخورن. آخه من بچه ی دوستم تیک چشم داشت هی میگفت چیزی نیست اخرا که زیاد شده بود دیگه فیلم میگیره میبره دکتر نشون میده میگه خانم تشنج خفیف هست اگه دیرتر می‌برد تاثیر میذاشت الان ماشالله بچه اش سالم و کاملا خوب شده و دیگه هم اون تیکه رو نداره

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که خوب شدی دعا کن پسر منم خوب شه، خودت داشتی میدثنی چقدر بده، میبینمش قلبم درد میکیره، شما ...

عزیزم  ایشالا ک خوب شه🙂

معلومه خیلی میترسی اصلا چیز بدی نیس مشکل خیلی تو چشمی هم نیس حتی برای بعضی ها نماد جذاب بودنه

برا منم مشکل نبود اذیت میشدم ولی نمی‌ترسیدم از نگاه اطرافیان تو مدرسه هم هیچکس به گردنی دید نداشت چون مقنعه سرم بود

عزیزم ایشالا ک خوب شه🙂معلومه خیلی میترسی اصلا چیز بدی نیس مشکل خیلی تو چشمی هم نیس حتی برای بعضی ه ...

مرسی عزیزم از دلداریت، اره میترسم واقعیت کسی مسخرش کنه ، ممنونم از راهنماییت حتما میبرمش دکتر

2810