2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد یک ماه از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 82 پست
ممنون فدات حتما میرم. فقط امشب که بی بی گذاشتم یهو پیش خودم گفتمم میشه معجزه ای شده باشه و سقط نشده ...

قربونت برم عزیزم ان شالله که نی نی برات مونده باشه گلم هیچی از خدا بعید نیست امیدت بخدا باشه 🥺❤️

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
ای وای عزیزم چقدر درد و سختی کشیدی، از ته دلم برات دعا میکنم با سلامتی کامل بعدا باردار بشی،منم خیلی ...

قذبونت عزیزم می‌دونم خیلی لحظه وحشتناکیه وقتی میفهمی ی تیکه از وجودت و از دست دادی حتی اگه ده تا بچه هم داشته باشی بازم این اتفاق و نمیشه فراموش کرد.خدا دختر نازت و براتون نگه داره عزیزم عاقبت بخیر بشه ان شالله.ان شالله اگه به صلاح تون و خواست خدا بود دوباره صاحب ی پسر خوشگل و تپل مپل بشی گلم.ممنون از دعای خوبت بابت بچه مرسی عزیزم❤️🥺

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قذبونت عزیزم می‌دونم خیلی لحظه وحشتناکیه وقتی میفهمی ی تیکه از وجودت و از دست دادی حتی اگه ده تا بچه ...

واقعا وحشتناکه، جوریکه هنوزم اون لحظه یادم میوفته چشام پر اشک میشه، همه میگن اون فقط یه جنین بود ولی برای منِ مادر اون یک بچه بود که از دستش دادم،

الهی فدات شم فقط به خودت و روحیت برس، میدونم خیلی روزای سختی گذروندی ولی دیگه بهش فکر نکن، خدارو به پاکی خودش قسم میدم که همه اینارو برات جبران کنه💚

شما بارداری داشتی؟

واسه چی میپرسید؟

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید🙏من ۱۱مهر پری شدم بعد ۳روز از پاک شدنم نزدیکی داشتیم که ببخشید ریخت روی سطح بیرونی واژنم ولی داخل نرفت یعنی امیدوارم نرفته باشه😔بعد ۱۰روز از اون نزدیکی رفتم آزمایش بتا دادم که منفی بود الانم ۵روز به موعدم مونده اما هیچ علائم پری ندارم به نظر شما زود آز ندادم😔😔نکنه بار دار باشم ؟ همسرم میگه داخل نریخته ممنون میشم جوابمو بدین 🙏

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید🙏من ۱۱مهر پری شدم بعد ۳روز از پاک شدنم نزدیکی داشتیم ک ...

فک نکنم ولی بزار از موعدت بگذره بعد برو آزمایش بتا خیلی زود رفتی