2777
2789
عنوان

وکیل هست ترخدا بیاد

55 بازدید | 5 پست

سلام خونم اجاره ای هست موعد قردادم تا ۲۰/۲/۱۴۰۳ بود لفظی با صاحبخانه توافق کردم از مبلغ قبلی یه تومان بیشتر. اجاره بدم ولی جایی ننوشتیم حالا شش ماه از اون موقع گذشته من بخاطر یه سری مشکلات باید ااز خونه برم ولی صاحبخانه میگه باید تا شش ماه دیگه وایسی حالا راه قانونی چیزی هست که کمکم کنه چون نه من میتونم بمونم نه صاحبخانه رضایت میده ما بلند شیک از خونش

اگر توی قرارداد  اولیه شرطی برای بلند شدن زودتر از موعد چه اینکه شما بخواید چه اینکه صاحب خونه بخواد نوشته باشید بر اساس اون بند میتونید اقدام کنید اگر ننوشته باشید باید توافق کنید الان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قردادم تا تاریخ اردیبهشت بوده تموم شده

اولا همیشه هر قراردادی رو مکتوب کنید دوما وقتی شفاها توافق کردید و پول اجاره بها رو دادید و ۶ ماه هم گذشته یعنی هردو طرف ادامه قرار داد رو قبول کردن . بعید میدونم بدون اینکه توافق کنید برای تخلیه بشه کاری کرد . مگر در قرارداد اول شرط تعیین شده باشه.